goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte besteld en betaal mogelijkheden.

Wenselijk is: Bij kaartbezorging dat je ook melding krijgt dat deze is bezorgd. Begrijp dat het lastig is maar als Greetz een eigen bezorging heeft dan zou dat een enorm pluspunt zijn! Wenselijk is: dat er 7 dagen per week bezorgd wordt! Nu zit je als klant altijd in de ,,stress,, om zal het wel bezorgd worden op de dag die je wenst! En enorm te rekenen om de kaart dan maar ver voor datum te laten bezorgen wat minder leuk of fijn is. Wenselijk: Meer stickers/versieringen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke keuzes, snelle levering, maar over de bezorger was ik niet te spreken. Deze liep direct na het aanbellen al naar het volgende huis, om het pakketje daar af te leveren. Kreeg niet eens de kans om op te staan van de bank en naar de deur te lopen. Toen de bezorger hierop werd aangesproken, reageerde hij hierop alles behalve beleefd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Met 1 woord: geweldig. Genoeg keuzemogelijkheden. Terugkoppeling via mail is fijn. Snelle service. Originele cadeaus.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kaart komt altijd op tijd aan.SUPER

Kadootjes erg duur.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuke paketten

3e keer op rij een dag te laat en betaal er het dubbele voor om het op de dag zelf te laten bezorgen dat vind ik niet echt netjes van het bedrijf want betaal er genoeg voor.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Toppie!

Goed zo!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede en snelle service.!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ik vind het makkelijk en heel betrouwbaar.

voldoende, een redelijke ervaring

Het zou handig zijn als het adres uit de agenda na een paar letters verschijnt bij het invullen van de geadresseerde

Pluspunten

Zeer ontevreden. Voor mijn trouwdag iets leuks gekocht. Wordt bezorgd tussen 09.00 en 20.00 kan ik niets mee op mijn trouwdag. Vervolgens kaartje in de bus dat het is bezorgd op een huisnummer die zeggen dat ze niets ontvangen hebben. Bedankt!! Verassing om zeep. Doe dit nooit meer. Jammer want mijn dochter was zo enthousiast over jullie .

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Verder ben ik best blij met Greetz en maak er regelmatig gebruik van.

2 dagen na ontvangst van een mail over korting op een kaart bij een kado wilde ik de korting toepassen. Na het kiezen van het kado en maken van de kaart bleek de code niet meer bruikbaar. Dit is geen fatsoenlijke manier van doen. Graag voortaan in de email de geldigheid vermelden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Mocht er iets mis gaan dan wordt dat snel en keurig ogelost. TOP TOP TOP

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik zit al 10 minuten aan de telefoon te wachten zodat ik een medewerker kan spreken! Niet normaal dit! 09:15 gebeld!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Meestal leuke kaarten

Het was een tijd dat je makkelijk een kaartje kon versturen. Nu vind ik dat je niet even snel een kaart kan bestellen. Heel veel gedoe tot dat je aan "afrekenen en versturen" bent.

slechter dan verwacht

Pluspunten

is goed

reclame gratis kaart maar als je het wil gebruiken dan gaat dat niet heb het 3x geprobeerd vandaag maar helaas werd gedwongen om mijn stamp te gebruiken en daarna ging het nog niet.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

2 bossen bloemen tegelijk besteld voor 2 verschillende adressen. Eerste werd om 23 uur 's avonds afgeleverd. Meeste mensen doen op dat tijdstip de deur niet meer open. 2e bos staat voor levering vandaag tussen 10 en 14 uur maar moet nu om 21.02 nog steeds geleverd worden.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Gelukkig is de kaart iets over half 10 bezorgt Dus andere tijd Maar belangrijkste hij is er op tijd op haar dag Daar ging het om Vr groet ellen

Had dure Kaarten besteld Zou bezorgt worden tussen 2 en4 Maar helaas de kaart is Vandaag niet bezorgt

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een ruime selectie aan kaarten

Helaas werd de kaart niet op de afgesproken datum 22 augustus bezorgd maar een dag later dus na de verjaardag i.p.v. op de verjaardag.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk, veel keuze en bezorging is al die jaren altijd waar gemaakt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geweldig, die Greetz site. Makkelijk, Snel, origineel. En die Tony Chocolony Chocolade...Héérlijk! Een feest om te geven én een feest om te krijgen!

Geen. Ga zo door!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg makkelijk.

Bewerken van een kaart blijft een crime!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam