perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

gemakkelijke site, veel keus in kaarten, bloemen en cadeaus tegen een redelijke prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel overzichtelijk, veel keuzen,zeer handig in gebruik.

zeer slecht, onaanvaardbaar

De kaart is op 23 juli 2017 nog niet ontvangen, terwijl die op 21 juli bezorgd zou worden!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijk ,,,vlot en erg leuk vooral om foto`s mee te sturen

goede service, goed behandeld

Bij het verwerken van een kaart moet ik vaak opnieuw beginnen omdat het programma geen respons geeft op het aantikken van de keuze die je wilt hebben. Jammer want het is een leuke manier om mensen een kaartje te sturen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik vind het gewoon heel leuk dat ik op deze manier mijn familie aan de vaste wal een presentje kan sturen. Alleen jammer dat jullie niet in Duitsland versturen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

*****

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden met Greetz. Leuke en mooie kaarten. Leuke en goede keus cadeau's. Gewoon goed!!!! Geen verbetering nodig. Met vriendelijke groeten, Diane Smits

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

overzichtelijk en veel keuze

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime keuze , prima verzorgd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldig bedrijf

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Dat ze altijd hun uiterste best doen, om je verder te helpen !!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Het kaartje van de afzender was niet toegevoegd waardoor de ontvanger niet wist van wie het "boeket" afkomstig was. Wel betaald voor een kaartje!!! Prijs/ kwaliteit verhouding niet in overeenstemming.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super website ruime kaartkeuze, prijzen zijn prima. Het maatwerk kaarten samenstellen is top, ik ga voor kaarten de deur niet meer uit!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

komen de afspraken stipt na. het bestelde wordt ook geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Leuke kaarten en kado

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Er is volgens mij iets verbeterd. Ik kan nu gemakkelijk met mijn iPad kaarten bestellen.

Nu niet meer.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Hoi Positieve Mmm erg teleur gesteld maar wel een fijne telefoniste aan de lijn gehad maar dit is de eerste keer dat ik bij u bestel en gelijk gaat het mis wel jammer voor ons komen er geen bestellingen meer en maar hopen dat jullie het morgen wel aflaten leveren uit eindelijk het helebedrag betaald ....

Alles volgens het boekje gedaan maar het is niet bezorgd op de af gesproken datum zo teleur gesteld kan geen totaaloordeel geven

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

In Nederland gaat het meestal goed.

Maar alle verzendingen naar familie in Australië gaan helemaal mis. weken zo niet maanden later ontvangen zij pas de verjaardagskaarten. Daarom stuur ik die niet meer via jullie.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service en mogelijkheden. Zal hier beslist vaker gebruik van gaan maken. Beoordeling : 5-sterren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijne en snelle afhandeling van je bestelling. En echte post is zoveel leuker!

nvt

goede service, goed behandeld

Ik denk dat je een optie zou kunnen hebben bij het afrekenen van een kaart. een optie om die gelegenheid te koppelen aan het kalendar.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goed geregeld

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer correcte afhandeling van de bestellingen .

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam