Alleen maar pluspunten

Ruime keuze, gemakkelijk en duidelijke website, kiezen en maken vanuit je luie stoel etc etc etc. Een echte aanrader dus!!!

Zeer praktisch en zeer goed verzorgd.

Blij dat Greetz er is. Ik kan nu al verjaardagen inplannen

Correcte bezorging, grote keuze

Súper content

Niet zo goed

Ik kreeg een kaartje Zomerkaartje KPN maar kon nergens geen code invullen en moest het volle bedrag betalen

Slecht

Ik heb een kaart besteld met 18 erop en nu staat de 18 er niet op. Daar ging t juist om. Bestel nr THL2EFCB72 graag ontvang ik of een juiste kaart met de 18 erop of geld retour. Dit is echt super slecht. Suzanne Verhoef

Niks op aan te merken

Ik.heb het met gemak besteld en berichtje gekregen dat het is aangekomen en gewaardeerd werd.

Service top aflevering slecht

Klacht: In de bevestigingsmail las ik dat jullie met veel liefde het kadoo klaar zouden maken. Echter ontvang ik nu een foto van de jarige met de fles wijn die ze heeft ontvangen met het foto etiket. Helaas zie ik dat het etiket er helemaal niet netjes op zit aan de onder en bovenkant bobbels. Dit valt mij erg tegen voor het bedrag en de service van jullie. Ik zou de fles wijn met label op basis van deze ervaring niet aanbevelen. Jammer want ik be Graag hoor ik van jullie.

Leuke cadeau ideetjes

Heel handig voor mijn familie in Nederland, want ik woon in Nieuw Zeeland. Waarom moet ik 2 keer bezorging betalen voor een Balon en bloemen naar hetzelfde adres? Ik heb geen Nederlands telefoon nr en kon niet mijn NZ nr invullen.

de kaarten zijn mooi en heel verschillend.

een verrassing om zoiets te krijgen heel leuk.

Fijne service

Ondanks dat onze chat over een dubbele bestelling (geheel mijn fout) werd verbroken, heeft Sharon toch alles teruggedraaid voor me. Geweldig! Dus alsnog een hele fijne beoordeling voor Sharon van de klantenservice!

Zeer tevreden!

Heel tevreden, er is niets meer te wensen. Ik zal het in bepaalde gevallen zeker blijven gebruiken.

Een persoonlijke kaart voor een uniek persoon!

Ik maak met mijn tekeningen kaarten voor elk bijzonder moment, en voor ieder die een plaats heeft in mijn hart!

Heel handig

Ik had twee kaarten verstuurd. De eerste levering is prima gegaan de tweede kaart kwam 3 dagen te laat. Maar ik denk dat dat ligt aan de bezorging in Almere. Ik ben tevreden want jullie hebben vermeld dat de bestelling was verstuurd. Dikke duim

makkelijk

kinderachtige kaarten vaak soms moeilijk kiezen en ook geen kaarten met mensen of foto's ipv tekeningen. zijn betere sites

Super!!

Als je een accountje hebt aangemaakt, heb je de mogelijkheid een adresboek op te slaan met datumreminder. Daarnaast veel mogelijkheden om kaarten te personaliseren en leuke spaaracties met kortingen. Attent om versturen, leuk om te ontvangen!

meestal op tijd qua datum

ben zeer te spreken over Greetz Alleen heb ooit zelf ook n bos bloemen gekregen van iemand die ook dacht dat ik het n dag eerder kreeg dan dat de bos bloemen werd bezorgd. Was wel vervelend voor de gever, kwam n dag later bij mij

Niet geleverd volgens planning

Veel keuze uit kaarten en bezorgdata, echter niet op de beloofde dag bezorgd. Jammer omdat het kaartje nu later aankomt en het bericht achterhaald is.

Heel erg tevreden

Ik ben erg tevreden over de mogelijkheid van het maken van een persoonlijke kaart en de mogelijkheid om deze door Greetz te laten versturen. Snelle reactie bij vragen. Goede terugkoppeling van moment van verzending.

Wat een feest

We hebben vanuit het buitenland een taart besteld voor mijn ouders. De keuze is groot en verrassend. De bezorging vond plaats binnen de gekozen tijdsperiode en het cadeau was zeer goed verpakt en viel erg in de smaak.

Origineel en gemakkelijk te bestellen.

Origineel en gemakkelijk te bestellen.

Ik had beter verwacht

Het zou fijn zijn beter de website te doen. Gaat het fout, moet je helemaal opnieuw beginnen en dan heb je er niet zo veel zin meer in.

Top geregeld met Greetz

Eenvoudig, vol op keuze en makkelijk te doen via de site.

Fijne vollectie

Heel betrouwbaar uitgebreide collectie en fijne keuze qua bezorging

Prachtige kaart voor mijn kleine kleindochter gemaakt.

Ik kon meerdere eigen persoonlijke teksten invoeren. En de vele beestjes en figuurtjes die ik op de kaart had gemaakt: dat vond mijn kleindochter van 3 prachtig.

Ideale manier om iemand snel te verassen

Had een fotokaart besteld.Voor iemand die zwaar ziek is.De foto's waren eigenlijk niet van goede kwaliteit.Maar de kaart is ontzettend mooi geworden :).En degene die hem kreeg fleurde er heel erg van op.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam