slechter dan verwacht

Pluspunten

Nvt

Ik was nog voor 22.00 uur maar kon niet meer regelen dat de kaart de volgende dag bezorgd zou worden. Erg jammer!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie en leuke kaarten Goede service

Ik zou verschillende fotokaarten (1 )willen maken en dan als 1 set naar mijn adres willen sturen Doe ik het verkeerd want dat is niet zo gemakkelijk

voldoende, een redelijke ervaring

Aanpassing doorvoeren voor het gebruik op een iPad. Het beeld verspringt steeds waardoor het onmogelijk is om een verjaardagskaart met tekst en foto te maken. Uiteindelijk op een laptop moeten maken.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke kaarten

In de app kun je ineens niet meer iets anders kiezen bij bijv verjaardag zoals vrouw of lief, want dan gaat hij terug naar beginscherm. Ook jammer dat je met een volle kaart niet je tekst op de lege achterpagina kan plaatsen, dit houdt in dat je tekst door de plaatjes heen moet, anders weet ontvanger niet wie afzender is.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Afhandeling niet geleverde kaart was wel goed . Jammer dat kaart niet was geleverd.

Mijn kaart was niet op de aangegeven dag ik had er ook nog 8 euro voor betaald voor zelfde dag levering maar kwam dus dag er na

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles is oke en lekker makkelijk Kan een hoop kaarten tegelijk doen Dus dan vergeet je er geen een https://www.kiyoh.nl/images/raty/21x21/half-trans.png appen of Facebook is goedkoper Maar een kaart is persoonlijker

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het is echt geweldig om met behulp van Greetz een heel persoonlijke kaart te kunnen versturen!! Het eindproduct ziet er altijd prachtig uit en ook wordt de kaart steeds keurig op tijd bezorgd. Alleen maar complimenten !!!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kaarten, veel mogelijkheden, handig online

in de app lukte het me niet om een selectie van kaarten te zien te krijgen, bijv enkel voor verjaardagen voor meisjes. Bug?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd goed.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

veel mogelijkheden om kaarten te personaliseren

verzendkosten voor cadeau's zijn erg hoog

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Van Greetz kun je opaan! Altijd een perfecte kaart in de bus en vooral op het beloofde tijdstip.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

een prettige manier om een kaart te versturen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supermakkelijk om vanuit het buitenland een kaartje naar familie in NL te sturen !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Wat een mooie kaarten en goede service

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima voor wenskaarten.

Voor het eerst een ballon erbij, zou de volgende dag bezorgd worden, ik kreeg een bevestigende mail. Wat bleek, 2 dagen later weer een bevestigingsmail, ballon is uiteindelijk 4 dagen later bezorgd. Dan gaat de 7-daags garantie niet op. Erg jammer, want het is best een duur product.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

VOORAL ALS JE ZOALS IK IN HET BUITENLAND WOONT....IDEAAL.

bij gebruik van icoontjes ofwel stickers is het heel vervelend als je terug wilt het icoontje op een anders plek staat, dus eindeloos scrollen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten, veel keus.

Sommige rubrieken zouden wat uitgebreider kunnen. Bij voorbeeld huwelijksjubilea. Dat je zelf het aantal jaar dat iemand getrouwd is in kan vullen bij meerdere soorten kaarten: klassiek, romantisch, modern, enzovoorts.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heb nooit problemen gehad ... TOY....TOY

kan er geen bedenken

goede service, goed behandeld

Ik mis de afbeelding van de envelop die in een brievenbus gleed na de betaling!

voldoende, een redelijke ervaring

nou ik kan heel moeilijk de keuze's lezen of ligt dat aan mijn scherm

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitgebreide collectie, meestal altijd stipt op tijd met levering. fijn ook om zelf foto kaarten te maken. Ik vind het ideaal deze site.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super leuk en snel als je het allemaal doorhebt.

kortingscode werkt niet altijd. dan heb ik er al genoeg van en probeer het niet nog eens. kost me wel meer geld waar ik achteraf dan altijd van baal.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel mogelijkheden zonder extra betaling.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam