perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer correcte afwikkeling van bestellingen, zowel kaarten als ballonnen. Ik ben zeer tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd verse bloemen. Iets vergeten,op dezelfde dag bestellen en laten bezorgen . Helemaal top!!!

Soms ben ik aardig lang bezig met een bestelling. Dan wil ik even terug kijken en dan is alles weer weg.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Beste medewerkers Gisteren kon ik geen kaart maken op mijn iPad Er was iemand van u zo lief om mij telefonisch te woord te staan en even helemaal te helpen met 'n leuke kaart te maken. Gelukkig lukt het vandaag weer om zelf 'n leuke fotokaart te maken. Echt heel klant vriendelijk bij Greets. Dit moet me even van het ❤️ Hartelijke groetjes Mevrouw Thea Spijker Boomrijk 29 3813xj Amersfoort

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijk om kaart te sturen

Soms onduidelijk hoe te werken. Als je niet standaard maar andere kleur of grootte van tekst. Het zinnetje type hier uw tekst blijft er staan, zodat ik niet weet of het op het origineel blijft staan. erg verwarrend!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Prachtig kaart maar helaas kan ik tekst niet tijpen en zo lang offline chat die kan niet bereiken. helaas jammer kan ik niet bellen ivm doofheid. Mvg N.Mollee

verbeteren systeem

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel en makkelijk

Had een kortingscode ontvangen via de mail, alleen te laat gezien. Is helaas ook niet mogelijk om deze achteraf in te wisselen... Hierdoor 5 euro voor niks betaald. Ook is het niet mogelijk om meerdere kortingscodes tegelijk te gebruiken.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Bezorg eens op tijd! En verzend geen chocolade als je weet dat het toch smelt.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Vroeger een fijne site. Nu voor mij onbruikbaar.

Telkens veranderingen kan ik niet meer volgen. Ik krijg met geen mogelijkheid tekst op de kaart. Dus de ontvanger weet niet van wie deze kaart komt. Balen. Ik ga stoppen met Greetz en een andere site gebruiken die ik wel snap.

voldoende, een redelijke ervaring

Ik kan op de app als ik kies voor kaarten niet verder selecteren, bijv op gelegenheid. De app gaat dan weer terug naar het hoofdmenu. Dit maakt het kiezen lastig!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en makkelijk, en mooie kaarten met veel keus..

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede producten prijs redelijk

ik vond de website haperen, met name al je iets wilde veranderen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik vind deze manier van kaarten sturen/cadeatjes helemaal super! Je hoeft niet meer naar de winkel, te denken heb ik wel postzegels in huis etc. en het komt zo mooi aan!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

makkelijk om een kaart te maken

jammer dat een cadeau niet mee kon naar Engeland!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een net bedrijf. overzichtelijk en veel keus.

Jammer dat je als je meerdere bestellingen tegelijk plaatst je wel nog per product verzendkosten betaald.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

heb nooit geen klachten en de kaarten worden altijd perfect geleverd

geen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Nou nou wat een fantastisch bedrijf! Je besteld een kaart en rituals pakket voor vaderdag en het komt niet aan, er word aangegeven dat er wel getekend is voor het pakket, dus ik hoop dat diegene de persoonlijke kaart en cadeau erg leuk vind! Beetje jammer van Greetz dat ze er liever ook niet teveel moeite voor doen om dit uit te zoeken! Bedankt!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Site is overzichtelijk en producten makkelijk te bewerken

Niet klantvriendelijk als het systeem een fout maakt en de klant niets aan kan doen. Kaart en cadeau gemaakt, deze betaald en dan 3x een email krijgen dat de betaling wordt teruggedraaid... in de email staat dat je de bestelling opnieuw kunt bestellen via het winkelmandje, maar daar staat vervolgens niets in. De klantenservice gebeld, deze kunnen hier niets aandoen. Het bedrag wordt vervolgens hopelijk binnen een paar dagen teruggestort en de kaart en cadeau weer opnieuw moeten maken. Kortingscode van de klantenservice had hier wel op zijn plaats geweest.

voldoende, een redelijke ervaring

Jammer dat er bij mijn laatste bestelling werd vermeld toen het was verzonden dat u afhankelijk bent van post.nl. En inderdaad het cadeautje kwam een dag te laat. Jammer. Nog nooit eerder meegemaakt. Voor mij een domper. Nu, bij mijn nieuwe bestelling een dag te vroeg gekozen om te laten bezorgen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keus in kaarten veel extras zoals stickers en mooi papier

App sluit terwijl je bezig bent. Kaarten erg duur En layout raar je moet tijdens het maken kunnen zien wat waar komt . Nu stonden er woorden recht en woorden links en halve zinnen op een regel

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke kaarten

Zeer irritant dat je telkens opnieuw het gekozen lettertype moet aanklikken.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam