perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lekker snel en eenvoudig bestellen. Helemaal top

Meer keuze kaarten voor huwelijks jublieum

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima service en hele ruime keuze! Mooie kwaliteit!! Maak er graag gebruik van. Komt altijd wel aan.

Je verliest je stampz wel heel erg snel. Cadeaus komen soms niet aan en dat is heel vervelend. Kaarten zijn best wel prijzig.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke originele kaarten en ballonnen. Het assortiment wordt regelmatig vernieuwd/aangevuld.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestelling gaat vlot

13/6/2017 besteld voor levering op 16/6/2017, maar nog niets ontvangen en ook nog geen melding wanneer het zal komen ???

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kaarten en ballonnen ect

Als je wat besteld en er staat dat het tussen 09:00/18:00 wordt geleverd. Dan hoop je dat natuurlijk ook. Maar nog steeds niks ontvangen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

zeer plezierig voor 80 plussers. Leuke keuze uit vele kaarten

het toevoegen van teksten is m.i. lastig. Vooral de plaats waarop je dat wil. Ook het aanvullen van je tegoedsaldo bij Greetz vind ik lastig. Maak de bediening wat eenvoudiger en duidelijker voor ouderen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Jammer genoeg geraakten mijn bloemen niet bij het adres en kreeg ik mijn geld ook niet terug. Ik mailde hen en kreeg antwoord op de eerste mail, maar daarna geen enkel antwoord op mijn twee andere mails waarin ik het adres, product en betalingsbewijs had toegevoegd. 15 euro in de vuilbak.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitgebreide collectie, Correcte verzending

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Handig, gemakkelijk, prima!

Zou ik nu nog niet weten :)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geweldig!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lekker makkelijk bestellen vanuit huis en ruime keuze!!

Betere communicatie met de koerier!! Bezorgd op de meest onmogelijke tijden. Wellicht kan de klant aangeven wanneer het wenselijk is dat de koerier langs kan komen???

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service en (bijna, zie onder) alles netjes op tijd geleverd; ontvangers zeer tevreden, vooral met de levensduur van bloemen als ik die meegestuurd had.

Order 1-T2H458N4W1, kaartje naar Regina Kappeler in Duitsland (geplande bezorgdatum 03-06-2017), tot op heden NIET aangekomen! Maar dat is waarschijnlijk niet uw fout. Verder hoeft u geen actie te ondernemen; heb inmiddels al wat anders "geregeld".

slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuk assortiment

Kaart kwam 1 dag te laat aan en op de kaart ontbrak de tekst

voldoende, een redelijke ervaring

Jammer dat als je een kaart wilt laten bezorgen op zaterdag en je ruim voor 22.00 uur besteld je het alleen via een koerier kan laten doen voor 3,95.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dat je zulke leuke foto's kan uploaden voor een kaart.

Dat ze op de website zeggen voor 22.00 uur besteld morgen in huis. Maar als je dat op vrijdagavond doet je hem pas dinsdag in huis hebt voor de normale verzendkosten. Wil je de kaart wel zaterdagochtend hebben dan moet je hem of voor 20.00 uur klaar hebben of 3.95 euro betalen =(.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel makkelijk en altijd goed!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes te woord gestaan en geholpen bij mijn bestelling. Top service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Héél véél mogelijkheden om iemand te verrassen vanuit mijn luie stoel. Ik hoef hier de deur niet voor uit zeker gezien mijn gezondheid is dit makkelijk

Ik heb geen verbeterpunten te melden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

een groot aanbod aan kaarten en goede bezorging

zijn er niet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De ballonnen blijven een paar maanden hangen! Super! Ook erg leuk aangeboden! Helemaal top!

Heel moeilijk bij een (gewone) kaart of fotokaart teksten e.d. Toe te voegen. Helemaal via de app. Vroeger ging dat minder ingewikkeld. Ik heb nu ook afgehaakt een kaart te sturen...

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

super fijne handeling. en is bereid om wat te doen als ze een fout maken.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke keuze.

Website bestellingen vaak traag te verwerken.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam