perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bloemen werden bij mijn moeder bezorgd en bleven heel erg lang vers! Echt heel blij met snelle en betrouwbare service.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

volgens mij is de kaart van 17 mei niet bezorgd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

leuke kaarten en je kan zelf invullen en bijvoegen wat je wilt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

duidelijke website, klant vriendelijk , veel keus.

het betalen met ideal

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correcte afhandeling met prima producten. Helemaal tevreden, de ontvangers zijn echt blij verrast.

slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle service en goeie handige site. Voor kaartjes beveel ik dit bedrijf zeker aan.

de chocolade reep was al in 1000 stukjes toen hij aankwam. Voor het versturen van de chocola beveel ik dit bedrijf niet aan.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

leuk! goede en snelle levering. ben er heel blij mee en je maakt het super makkelijk

Als je een kaart wil voor een goed doel zie je dat duidelijk binnen in de kaart. dat is jammer daardoor koos ik niet voor die kaarten, terwijl ik graag goede doelen steun.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prima, picobello

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd leuke en kleurige kaarten en produkten.

Ga zo door!

voldoende, een redelijke ervaring

jammer dat het ( bij mij) niet zo goed op een iPad. werkt. daardoor niet gelukt om het voor 22.00 uur te regelen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

omdat ik in het buitenland woon, is het heerlijk dat ik via greetz kaarten kan versturen naar mijn geliefden in NL

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Tijdje geleden had ik wat opmerkingen en ik zie dat daar ook echt iets mee is gedaan want alles is een stuk gebruiksvriendelijker geworden. Complimenten !!

momenteel geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede service

Ik kan niet inloggen, Greetz herkent mijn Email adres niet meer? nu heb ik een kaartje kunnen sturen dankzij een kortingscode die ik heb gekregen van een medewerker, maar ik hoop dat alles binnenkort gewoon weer werkt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima geregeld steeds

slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik heb met kerstmis een kerststukje naar dit adres gestuurt en dat is niet aangekomen. Ik hoop dat het nu beter gaat Groetjes Frida somers

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik vind het fantastisch dat ik mijn kaarten in fases kan maken. Dus tussentijds opslaan. Grote keuze in kaarten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede service ! ons pakketje dat we besteld hadden was te laat bezorgd en beschadigd, het is echt heel snel opgepakt door het pakket opnieuw te bezorgen op kosten van GReetz en omdat het ook te laat was kreeg ik de bezorgkosten retour. Fantastische service, waarvoor dank!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima keuze en makkelijke, correcte afhandeling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

duidelijke weergave en stappen die je moet doen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit, gemakkelijk te maken ook voor digibeten.

nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en makkelijk

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon super!!! levering in orde producten in orde!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede bezorging en gemakkelijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede selectie, vlotte verwerking

Er zijn examenkandidaten die na 14:00 uur de uitslag krijgen. Ik zat klaar om mijn kaart te bestellen zodra ik het nieuws hoorde. Jammer dat niet de hoop gegeven wordt om een kaart aangemaakt voor bijvoorbeeld 16:00 uur eventueel ook, indien mogelijk, nog dezelfde dag bezorgd kan worden.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam