perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd iets leuk voorhanden en klaarzetten voor later is ook super

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd mooi op tijd volgens afspraak. Zo leuk dat je een persoonlijk gedrukt kado of kaart kan sturen. Ik ben blij met deze service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige service. Als je er zelf niet kunt zijn kun je toch voor een leuke verrassing zorgen, zelfs op zondagen.

Ga vooral zo door.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik stuur al jaren kaarten en soms een bloemetje. Altijd gaat dit uitstekend! Je wordt er altijd aan herinnerd dat je iemand een kaart kan sturen en veel kortingacties! Super.

Ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Niet duur en komt afspraken na! Geeft netjes aan voor dat je besteld dat het kan zijn dat het toch op een andere dag geleverd kan worden. Tot nu toe alles netjes op de afgesproken dag afgeleverd!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima kwaliteit!

Wachttijd telefoon bij de klantenservice is schandalig lang en uiteindelijk na 30 min. geen oplossing. Als ik nog niet zo lang klant was bij Greetz had ik zeker het gesprek eerder beeindigd.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim assortiment. Duidelijk in gebruik.

Bij tekst invoeren wisselde de lettergrootte regelmatig spontaan, dus zonder dit zelf te veranderen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bestellingen altijd met zorg uitgevoerd en de (vele) kaarten die ik via Greetz verzond kwamen altijd op tijd aan.

Wat mij betreft: geen..

goede service, goed behandeld

Op dit moment zijn de magic kaarten moeilijk te laden en kun je de tekst niet zien die je aan het typen bent.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super veel artikelen leuk en makkelijk te bestellen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kaarten en altijd goede bezorging

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel service, op tijd met afleveren.

De app loopt soms vast. Nu met een tekstblok dat niet te verplaatst kon worden en bij invoer van tekst bleef het programma ook hangen en moest opnieuw ingevoerd worden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel makkelijk en vaak garantie op dat het op tijd wordt geleverd voor bijv. een verjaardag

Website loopt vaak vast bij het schrijven van een kaartje en kaartjes naar het buitenland komen vaak niet aan of te laat.. Ook heb ik al een paar keer gehad dat een kaartje bij een pakketje niet aankomt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, gemakkelijk en leuk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel aanbod. Vanuit buitenland fijn om zo te kunnen bestellen.

Opslaan van product en daarna kaart uitzoeken lukt helaas niet. 3x geprobeerd. Kon mijn opgeslagen balon niet terugvinden. Daarom slechts kunnen kiezen voor een klein kaartje erbij...

slechter dan verwacht

Pluspunten

Alle producten om mensen te verrassen

Iedere keer dat we een order plaatsen ergeren we ons aan de site. We bestellen op een I-pad en vinden het moeilijk om iets in de bestelling te veranderen om stapjes terug te gaan enz.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Post komt altijd optijd aan en genoeg keuze uit de kaarten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime en leuke keuzes aan kaarten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten, veel mogelijkheden!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam