goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke site, zeer gebruiksvriendelijk. Altijd op tijd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie en verzorgde verpakking. Mooie producten.

Keep up he good work!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Huwelijksuitnodigingen verzonden via Greetz, helaas op enkele kaarten verkeerde namen wegens een drukfout. Dit was jammer maar Greetz heeft het fantastisch opgelost en is actief ad slag gegaan om deze fout goed te maken! Top gedaan. Daarnaast op 22 februari een ballon verzonden voor de verjaardag van mijn zus met 8 dagen zweefgarantie. De ballon is vorige week (begin juni) begonnen met zakken en heeft dus tot die tijd in haar woonkamer gezweefd! Fantastisch.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

gewoon goed en altijd op tijd bezorgd. mooie en uitgebreide collectie.

die heb ik niet

goede service, goed behandeld

Pluspunten

leuke mogelijkheden

Zó irritant wanneer je klaar bent en het laden wordt gestaakt en dus..... kun je weer opnieuw beginnen : (

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede kwaliteit en altijd op tijd

site hapert af en toe.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supermakkelijke site met volop keuze. Kaarten zien er prachtig uit. Bezorging precies zoals gepland. Prima!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede afwerking van de bestelling. Ruime keuze van kaarten

- Meer ruimte voor naam geadresseerde - Meer ruimte voor adres (bijvoorbeeld bij verzending naar ziekenhuis of ander tijdelijk onderkomen)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Al jaren zeer tevreden!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Altijd gedonder met het maken, teksten verdwijnen, geen goede instructie, spontaan worden door het programma zelf adressen verwijderd of veranderd. Trek er. Aar een hele dag voor uit om een kaart te maken

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het biedt erg veel gemak voor fulltime werkende mensen. De mogelijkheid van een persoonlijke 'touch' dmv een foto of een naam is leuk

Het aanbod kan echt beter tov wat er in een Bruna of Primera te koop is. Het wat chiquere assortiment ontbreekt. Bewerken op de tablet (IPad) laat bij sommige kaarten te wensen over.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, makkelijk, accuraat,veel keuze,makkelijk kaarten aanpassen.

Ga zo door

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie kaarten je hoeft de deur niet 2x uit 1x halen 2ex op de post doen. alleen de express dienst is wat aan de dure kant.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk en snel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel veel variatie in kaarten. Ben zelf echt fan van de Blond Amsterdam kaarten. Altijd netjes op tijd bezorgd, zelfs in het buitenland. Ook een keer een kaart en wijn verstuurd. Wijn was prima! Leuk dat je voor een gratis kaart kan sparen met je stampz en vaak veel kortingsacties e.d. in de mail.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten, maar

Ik kan de kaart niet bekijken hoe deze is geworden. Op goed geluk verstuurd. Misschien kan het wel, maar niet gevonden.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Een mooi bedrijf/App met een goed product.

Helaas is de App aangepast en hierdoor zeer traag geworden. Anders zeker 5* waard

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

dat jullie leuke dingen verkopen en vriendelijke mensen aan de telefoon

als de bezorgtijden worden verlaat tot half 11 s avonds graag de mensen even op de hoogte brengen anders had ik deze bestelling niet geplaatst aangezien mijn moeder 87jaar word en s avonds geen deur open doet i.v.m haar veiligheid ik heb eerder ook al klacht gemaakt ik hoop ook dat jullie er iets mee doen anders heeft het geen zin om weer een oordeel te geven en dan word er gezegd volg track en trace nou daar kan je niks op volgen want er is op het laatste moment voor een ander bedrijf gekozen om te bezorgen beetje jammer vind ik dit aangezien ik toch een hoop geld betaal voor mijn kado s en vaker bij jullie bestel zeer lange wachttijd voor je iemand aan de lijn krijgt ja dat snap ik als dit gebeurd dat er dan veel mensen zijn die gaan bellen ik hoop dat jullie op de bezorging iets gaan verbeteren dat zou heel fijn zijn misschien een kleine tip dat mensen mogen bestellen in ochtend ,of middag of avond zou handig zijn met vriendelijke groet diny loots

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze uit kaarten

Gebruiksvriendelijker maken. Vrij moeilijk programma.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Handig

Misschien iets duidelijker aangeven hoe je later ander lettertype kan kiezen .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijne site, goede levering, goede kwaliteit.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam