perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lekker makkelijk, niet duur en snel geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

helder en duidelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prettige en handige manier om iemand een kaart te kunnen sturen. De keuze is makkelijk te maken aan wie je wat toestuurt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie site! Goede prijzen! Bezorging goed!!

Laat na de betaling nog 1 keer zien hoeveel je hebt betaald, mensen kunnen dit soms best gemakkelijk vergeten!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kaarten worden altijd op tijd afgeleverd. Veel keus ook in de collectie.

Ballonnen nu al voor de tweede keer niet en een andere keer velen dagen later bezorgd. Ik denk niet dat ik dit nog eens ga proberen....

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke site, mooi en ruim aanbod van kaarten e.a. artikelen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Helemaal top! Leuk om zo kaartjes met bv ook eigen foto's mee te sturen! Mijn moeder verzameld onze vakantiekaartjes met foto's, ze heeft geen internet dan is dat erg leuk!

als ik een kaart met eigen foto's opsla en later weer wil afmaken staan de foto's er niet meer op (kruisjes) ik weet dan niet of de foto's wel of niet worden afgedrukt, en moet dan alles weer uploaden.. da's minder maar ik hou er voortaan rekening mee meteen de kaart af te maken..

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Grote keuze in kaarten en kado's Gemakkelijk kiezen en invullen op de website

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Exellent

goede service, goed behandeld

Hoi er staat gratis verzending van ballon met kaart maar de kode Ballon is reeds verlopen scheelt toch ff 4,95. Balen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk, gemakkelijke dienst, snelle bezorging!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Markante en vrolijke opzet van de site. Veel keus, vind altijd de kaart die ik zoek.

Hopelijk worden jullie niet te commercieel en blijft de site overzichtelijk. De keuzes en opties zijn uitgebreid, maar pas op, het kan ook too much worden denk ik.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel aardig en diverse veel variatie. bedankt.

de foto toevoegen wat duidelijker maken. Vooral het "Saven" hiervan

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima bedrijf , wanneer er een aanbieding is zou het klantvriendelijker zijn wanneer dit aangegeven word met grotere letters wanneer deze eindigt . Niet dat je er een vergrootglas bij moet houden en daarom heb ik geen Ballon gekocht , zijn nog meer bedrijven die Balonnen verkopen .

Meer aanbiedingen op de Boeketten bloemen en dan zou ik veel meer bestellen. De Boeletten zijn super goed , super mooi en super vers ,maar vaak veel te duur !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

gevarieerd en simpel programma

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super handig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Handig Origineel Leuk Ideaal Super

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldig, en ik kan op mijn gemak een eind van te voren de verjaardagskaarten Selecteren en op mijn gemak typen hier op mijn Samsung tablet. Ik vind het een super uitvinding van Greetz.nl. Hartstikke bedankt, Greetz.nl. En nog vind ik het geweldig dat ik oom af en toe een bloemetje kan sturen. Kind kan de Was doen. TOP.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ben zeer tevreden.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik verwachte gisteren 2 juni 2017 mijn bestelling, nu zaterdag 23u nog steeds niets ontvangen, intern nazicht van betaling bank vrijdag gefactureerd 2 juni 2017.

Waarom geen ontvangst volgens afspraak bestelling, gelieve tegen morgen voor 10u bestelling leveren of ik moet advocaat inschalen volgens Belgisch wetgeving met zware financiële gevolgen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik vind Greetz een uitkomst! Ik woon in Kenia waar de post niet betrouwbaar is. Nu kan ik toch kaarten versturen en weet ik zeker dat ze aankomen!

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb vandaag uitnodigingen gemaakt via jullie website. Nu ben ik niet 12,5 jaar getrouwd maar wel zolang met mijn partner. Ik miste hiervoor een beetje de keus in de uitnodigingen. Dat zou nog wat meer mogen. Of dat je de jubileumkaarten bv kan aanpassen in eigen tekst.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam