goede service, goed behandeld

Pluspunten

heel veel keuze in kaarten overzichtelijke website snelle service. Zondag besteld, maandag bezorgd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

veel keuze, accuraat en betrouwbaar

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot assortiment kaarten...

Jammer dat als je gebruik maakt om zelf een fotokaart te maken de mogelijkheden altijd dezelfde zijn.Ook zijn er diverse mogelijkheden niet meer actief. De onderwerpen zijn ook niet allemaal actief.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super mooie kaarten. Voor mij geen ander bedrijf die er aan kan tippen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie producten goede kwaliteit

kan aan mijn pc liggen maar wanneer je iets wil verbeteren valt alles vaak weg of als je iets niet regelmatig hebt opgeslagen ben je alles kwijt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het is altijd een genot maar een kaartje te sturen via jullie organisatie. Makkelijk en veel keuzes.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Voor Moederdag bloemen gekregen van dochter en schoonzoon. Eigenlijk al een dagje eerder... En nu, precies 12 dagen later staan ze nog steeds net zo mooi op tafel! Echt geweldig!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bezorging altijd op tijd en leuk assortiment. gemakkelijk en goede prijs/kwaliteit verhouding.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk, snel en goed verzorgd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ondanks dat er eerder werd gezegd dat ik slechts een deel van het bedrag van en niet geleverde bestelling terugkreeg, toch het hele bedrag ontvangen. Echt top. Super!!! ik zal dit bedrijf zeker aan iederen aanbevelen. Fijne afhandeling.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik vind de service en keuze prima. Er is altijd genoeg keuze en de leveringen verlopen tot nu toe altijd goed. Zelfs een bericht dat een kaart een dag eerder bezorgd was, welke ik ruim van tevoren in bestelling had gezegd omdat er een feestdag was.

Ik vind de cadeau's behoorlijk aan de prijs. bv een milka hart voor 8,95, koop het bij de super voor 4! Bloemen zijn via een site altijd duur; dus ook hier.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede verzorging

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Degelijke website, ruime keuze in kaarten, goede tool om eigen kaarten te maken.

Tip: 1) Bij het maken van eigen kaarten is de keuze van lettertype te beperkt. De lettergrootte is onhandig in te stellen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, groot aanbod, site is easy to navigate, topservice!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bloemen voor Moederdag gekregen, ze staan nu nog mooi na anderhalve week! Ongelofelijk, wat een super boeket.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Wordt altijd bezorgd, en ik kan op het aller laatste moment nog een kaartje sturen. Helemaal TOP

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk, genoeg keuze!

25 % korting gaf men aan op de site. Bij maken en bestellen vd kaart, kon ik nergens die code invullen, dus gewoon 100% betaald.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi ewebside en veel keus en altijd op tijd besteld

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk te gebruiken, nooit teleurstellend, altijd keurig uitgevoerd en op tijd!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

greetz is een topper,had een kaart gemaakt maar kwam niet aan ,gebeld met de klanteninformatie was de kaart naar nieuw-zeeland in plaats van zeeland in nederland. greetz verstuurd de kaart gewoon weer opnieuw echt punt vet gaaf

geen het bedrijf is op en top en 100% garantie van levering

Laarderhoogtweg 20