slechter dan verwacht

Pluspunten

Het probleem is na veel moeite en belletjes goed opgelost.

Op zaterdag 13 mei iets besteld voor Moederdag, waar op Greetz.nl groot geadverteerd wordt dat ze dan ook daadwerkelijk leveren. Ook nog één euro extra voor betaald voor levering die dag. Vervolgens niks ontvangen op Moederdag en de maandagochtend gelijk gebeld, waar verteld wordt dat er een storing was. Jammer dat de bloemen nog niet geleverd zijn, maar dat kan altijd gebeuren. Bij de klantenservice van Greetz geven ze aan dat de bloemen alsnog geleverd worden die dag en tevens wordt er een kortingsbon van vijf euro opgestuurd. Goed opgelost zou je denken. De dag erna nog steeds geen bloemen te bekennen en de kortingsbon is ook nooit ontvangen. Dan, twee dagen erna, op dinsdag weer gebeld naar Greetz. Aangegeven dat je graag je geld terug wil en de bestelling wil annuleren. Je wil natuurlijk niet voor dat geld bloemen van drie dagen oud. Via de klantenservice geven ze aan dat het geld teruggestort wordt en dat de bestelling geannuleerd wordt. Nu zijn de drie dagen oude bloemen alsnog geleverd en is er geen mail te bekennen, waar in staat dat het geld teruggestort wordt. Hele slechte service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ook als je nadat je eerst wel vaak kaarten maakte via Greetz en het daarna niet meer kunt, ook dan verrast Greetz je af en toe met een kaart die je mag sturen! Dat is echt heel erg geweldig van Greetz!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kaarten duidelijk altijd op tijd bezord

goede service, goed behandeld

Pluspunten

geweldig

geen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Jullie hebben een lege doos met NIETS erin afgeleverd!! Ik heb een prima bedrag betaald voor jullie dienstverlening en dit is war er gebeurd?? Wat een oplichting!! Ik ben vreselijk kwaad over dit gebeuen maar jullie zullen er zeker "niets aan kunnen doen daar het ontvangen is". Afschuwelijj

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze Betaalbaar

Bezorgen op aangegeven datum. Miim bestelde kaart zou op moederdag worden bezorgd, tot op heden nog niks ontvangen. (15-5-17)

zeer slecht, onaanvaardbaar

Vind jullie erg duur geworden voor een simpel verjaardagskaartje.... vroeger kreeg ik korting als ik inlogde maar dit is blijkbaar niet meer het geval. Geen wonder dat een kaartje via de post sturen aan het uitsterven is...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Tijdje geleden ging er iets mis met de bezorging, buiten de schuld van Greetz, overigens. Ik sta er nog steeds van te kijken hoe oplossingsgericht en vriendelijk het klanten-service team meteen in actie kwam en binnen de kortste keren alles heeft geregeld. Thanks!! :)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ZEER POSITIEF

GEEN

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie leuke originele cadeautjes en goede service vanuit greetz zelf.

Ander soort bezorgservice gebruiken, de levering van die bedrijven schiet soms tekort.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gemakkelijke manier om attent te zijn.

Editor uitbreiden zodat meer mogelijk is om zelf kaartjes te maken (kleurgebruik bijv.)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een uitstekend bedrijf waar echt alles mogelijk is op kaarten en Cadeau gebied en Service hoog in het vaandel staat!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

veel keus aan kaarten en cadeaus, en de bezorging loopt altijd naar wens.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Zorgen dat de bestelling daadwerkelijk wordt afgeleverd...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Al jaren vaste klant bij Greetz, leuke kaartjes, voor ieder wat wils. Mocht er zich een probleem doen met een kaartje / levering word het altijd netjes opgelost, kortom : dik tevreden !

Pluspunten

Ik had een mooi groot (en duur) boeket Florissant besteld maar het viel erg tegen. De lelies waren tot mijn verdriet vervangen door een paar treurige anjers!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke site, veel keus

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bezorging ok

Veel verpakkingsmateriaal voor een klein boeket. Raar mandje dat niet past bij je boeket. Kortom, veel afval voor een bos tulpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd klaar om een kaartje en/of verrassing te sturen Je hoeft er de deur niet voor uit Groot assortiment

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

bezorgen per koerier op maandag. veel mogelijkheden voor eigen ontwerp

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam