perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

bezorgen per koerier op maandag. veel mogelijkheden voor eigen ontwerp

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

top!!! goed verzorgd, netjes bezorgd. Niet de eerste keer en ook niet de laatste keer dat ik hier bestel!! Schitterend boeket volgens de ontvanger.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Voldoende keus in kaarten, wordt altijd goed geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, super kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik vind het een super mooie website het is handig. Je kan zelf kaarten maken. En je kan kiezen waneer je het thuis wilt. Echt super!

Ik heb geen vebter punten want ik vind dat deze website dat niet hoeft

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede website

Assortiment kaarten vergroten

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- overzichtelijke website - veel keuze - snelle bezorging - kaarten goed betaalbaar - leuk om kaarten te bewerken met foto's, stickers, etc. - vaak deals die goed van pas komen, en zegels opsparen is ook aantrekkelijk - opslaan tijdens bewerken en achteraf nog aanpassen is fijn

- tijdens kaarten bewerken loopt het programma vaak vast waarna de hele kaart verdwenen is en je opnieuw kan beginnen. Gebeurt ook wel bij opslaan of pagina herladen. Heeft vaak voor irritaties gezorgd, dus dit aanpassen zou fijn zijn!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

een leuke manier van kaarten maken

meer stikkers

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het goede aan het bedrijf is dat er alleen maar positieve reviews op de website staan. geeft een helder beeld...

De site is erg onduidelijk zowel qua layout als qua prijs, je denkt een bos bloemen met een kaartje te kopen voor €20 en uiteindelijk met alles erbij ben je zo €35 kwijt. en als je eenmaal zover bent dat je klaar bent met je bestelling en deze terug wilt zien dan kan dit, of niet, of alles is weg.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wat heerlijk veel keuze

Nog meer leuke cadeaus? Bezorgkosten eruit?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfect Vooral nu ik in ziekenhuis lig

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Handig en betrouwbaar

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hele mooie stevige kaarten, mooie kwaliteit. Ook van de zelf toegevoegde foto's. Snelle bevestigingsmail en tot nu toe de kaart op de aangegeven dag bezorgd. Top!

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service en hele leuke en mooie kaarten voor alle leeftijden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede en snelle levering

heb een kaart verstuurd de voorlaatste keer en er zat geen enveloppe om, vrienden van ons waar hij naar toe ging vonden dit heel vervelend omdat er een foto van hun zelf opstond en niet iedereen hoeft te weten dat ze daar wonen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel kaarten, makkelijke sit

Site slaat af en toe vast. Dan kan je weer opnieuw beginnen. Lastig

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kaarten aan gunstige prijzen

De kaarten zouden MOETEN OP TIJD GELEVERD WORDEN !!! De voorziene leverdatum wordt bij mij al voor de 3e maal op rij niet nageleefd, wat heel vervelend is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ben heel blij met Greetz, veel keuze, en makkelijk kaarten maken.

Heel jammer dat je niet via de app kunt opwaarderen, ik had 5 cent te weinig in mijn tegoed staan om een kaart te versturen. Moest het daarom sociaal via de bank doen!! Erg jammer dit!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima niette moeilijk om te bestellen

ik dacht dat ik korting kreeg

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke keuze kaarten, makkelijk te personaliseren. En u accepteert PayPal.

U zou een bestand moeten hebben dat de adressen van ziekenhuizen herkent en het makkelijk maakt om kamer nummers an afdelingen aan het adres toe te voegen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zijn zeer te vrede, werkt erg goed met opslaan!!

Meerdere plaatjes om toe te voegen!!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam