Super service

Super service, goedkoop en betrouwbaar.

Geweldige service en tot in de puntjes geregeld

Niks dan goeds op aan te merken

Wordt allemaal netjes geregeld.Je wordt op de hoogte gehouden van je bezorging.

Helemaal geweldig.

Veel keus,klopt altijd en duidelijk om te bestellen

Veel keuze, leuke kortingen, snelle en nette bezorging.

Nooit problemen gehad met bestellen en versturen.

Eenvoudig in gebruik, en een enorm plezier voor de ontvanger.

Ik ben zeer verrast door het enorme gemak, en het plezier door het creatief bezig zijn. Ook voor de ontvanger een enorm plezier bij ontvangst.

Snel bezorgd

Snel en netjes aflevering van bloemen en kaarten. Bloemen staan meer dan een week volgens ontvangers

Mooie kaarten en prima service.

Je kuntop elk moment van de dag een kaart uitzoeken en aangeven wanneer hij verzonden moet worden.

Gemakkelijk en ruime keuze

Lettertype en kleur instelbaar. Persoonlijke touch mogelijk en steeds op de gewenste datum bezorgd

gemakkelijk en goed bezorgd

goede communicatie top site

Gemakkelijk te maken

Goede ervaring

Altijd keurig op tijd

Als ik een datum prik, is het altijd op deze dag bij degene binnen.

Slecht!

Post wordt niet bezorgd op beloofde dag. Ik ga akkoord met 1 dag later, maar zelfs dat halen jullie niet! Belachelijk

fantastisch

Doen precies wat ze je beloven

Prima organisatie

Ik ben zeer tevreden met Greet. Leuk ook dat je een persoonlijke noot kan toevoegen zoals een foto en het is gemakkelijk dat je er niet voor uit hoeft.

Een kaartje altijd leuk

Iedereen vind het leuk een kaartje te ontvangen. Ik verzend via greetz vanwege dat ik in Frankrijk woon (op het platteland) geen postkantoor om de hoek. Via de laptop kaarten verzenden is voor mij dus een prima oplossing om op tijd iemand te feliciteren

Ik ben hulpbehoevende en nu kan ik zonder hulp van anderen toch een kaart versturen.

Prima verzorgd, zeer tevreden.

positief

zakelijk, en betrouwbaar

Leuk bedrijf

Zeer tevreden En zeet profesioneel

Gewoon af!!!

Altijd prima kwaliteit Doet wat het belooft!

Altijd perfect en op tijd.. Ben blij met jullie! Ga zo door.

Erg leuk om zelf een kaart te ontwerpen.

Zelf een kaart maken is heel laagdrempelig zonder het gevoel te krijgen in je mogelijkheden te worden beperkt. Je kunt snel iets leuks en persoonlijks maken en daar eengoed gevoel van krijgen / mee geven.

Ruime keuze...en veel mogelijkheden om kaarten te bewerken

Gewoon...altijd tevreden.

Laarderhoogtweg 20