perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gemakkelijk kaarten maken Al ver van tevoren in de wacht zetten en betalen zodat ik er geen omkijken meer naar heb wanneer ze verstuurd moeten worden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

* veel keuze * Resultaat erg goed. * Levert altijd op tijd * Fijne klantenservice

snelheid website

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestel al jaren regelmatig bij Greetz. Duidelijke site, leuke acties en spaarpuntenprogramma. En mocht er eens iets zijn waar zij vaak niet eens echt de oorzaak van zijn (bezorging post.nl) dan geven zij toch uitstekende service! Echt complimenten!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Maandag 8 mei zou er een ballon bezorgd worden voor de verjaardag van mijn dochter.Ruim op tijd besteld..Maandag 8 mei een mail gekregen dat het pakje niet meer bezorgd kon worden, de koerier had autopech. De volgende dag gebeld met Greetz en er werd beloofd dat het pakket dinsdag 9 mei voor 22.00 uur bezorgd zou zijn.Om 21.45 uur dinsdagavond 9 mei een mail gekregen dat het pakket weer niet bezorgd kon worden....Het is nu woensdag 10 mei 19.26 uur en het pakket is nog steeds niet bezorgd.Teleurstellend!!Misschien komt ie nog op tijd voor haar volgende verjaardag.....

Genoeg!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Handig en snel

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ben erg blij jullie gevonden te hebben! Ik woon zelf op Curacao en mijn familie en vrienden in Nederland. Kan ik via jullie een persoonlijke cadeau geven geweldig!

Als er iets mis gaat met foto's toevoegen is 2 dagen verwerken als je op korte termijn iets moet regelen te lang!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik werk al jaren met Greetz en ben nog altijd een fan!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik merk dat er dingen veranderd zijn. Het is echt verbeterd, complimenten!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

GEWELDIGE ZAAK PRIMA.

geen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Veel opties

De bloemen waren niet vers, dat verwacht je wel voor die prijs! En niet de hele tekst stond op het kaartje, heel vervelend!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede en snelle service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel accuraat en gebruiksvriendelijk

goede service, goed behandeld

Het tekst programma vindt ik erg lastig. Als ik het lettertype heb in gesteld vind ik problemen met het vergroten van het lettertype. stel ik de een in veranderd de ander. Dat gebeurd ook met de kleur van de letters

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een leuke en makkelijke manier om iemand te verrassen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd mooie producten, snel geleverd, super tevreden!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veelzijdigheid kaarten en cadeaus

- Zoekfuncties kaarten uitbreiden - mogelijkheid om meerdere cadeaus bij een bestelling te kunnen doen - mogelijkheid om meerdere bestellingen in 1 x te kunnen betalen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keus, snelle levering!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles!

goede service, goed behandeld

aanbiedingen duren te kort dan heb ik net geen kaart nodig. terwiijl ik altijd kaarten bestel.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam