goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruime keuze, makkelijk kaarten maken, ideale kado's en eenvoudige website.

Geen idee.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super service kan niet meer zeggen dan ga zo door ik ben echt super tevreden over alles

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten die je eenvoudig naar je eigen idee verder kunt aanpassen. Het werkt allemaal heel handig en snel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Al heel vaak via Greetz besteld en nog geen een keer fout gegaan . TOP!!

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

wat een geweldige service en fantastische producten!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

duidelijke en leuke website en snelle levering

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen.......

Gisteren om 12.50 uur een fles champagne besteld om "leuk" en als verrassing te laten bezorgen. ( op dezelfde dag) Rond 15.00 uur via Track & Trace kunnen zien dat de fles onderweg was. Om 19.30 uur was de fles nog steeds onderweg...Om 19.45 uur een mail van Greetz dat; " Door de enorme file en vertraging van de autopech is de koerier vast komen te staan op de snelweg. Hierdoor hebben onze pakketten niet op tijd het sorteercentrum kunnen bereiken om te sorteren voor de verschillende koeriers". Balen voor ons natuurlijk, maar niks aan te doen. In de mail staat vervolgens dat men graag wil weten of de bestelling dan de volgende dag moet gebeuren. HOE je dit moet laten weten, staat er niet bij....Dus, maar gebeld en dat was een heel goed plan aldus Greetz. De extra bezorgkosten zouden direct worden teruggestort en de fles zou vandaag worden bezorgd.....Vandaag geen e-mail, geen Trick&Trace, gewoon niks gehoord, dus maar weer bellen.....Van onze bestelling was niks bekend??!! Na wat heen en weer gepraat zou er dan toch vandaag nog een fles worden afgeleverd....Niet snel, niet met enige haast of voorrang, nee vanavond ergens! En daar hebben wij dus voor bedankt! De dame die als laatste de telefoon aannam, Laura, was heel aardig en snapte ons en onze teleurstelling. Voor ons dus geen Greetz meer.........

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prima service, zeer tevereden.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Bezorging is stipt op tijd

Ingevulde adressen bij uitnodiging verdwijnen als sneeuw voor de zon als je je product opslaat en de volgende dag je bestelling wil afmaken. Ook als je hebt aangevinkt dat de adressen in het adresboek moeten worden opgeslagen. Zwaar balen!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

perfect voor mij vanuit het buitenland! zo blij mee!

misschien nog meer kadotjes voor kleinere kinderen. Ik gebruik jullie altijd vanuit het buitenland. Als ik nou ook nog kadotjes kan versturen naar nichtjes en neefjes zou dat echt fantastisch zijn!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd mooi en op tijd!

Kan niet beter!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd de bestelling op tijd. Goede service als er iets fout is gegaan. Ben erg tevreden !

Ik begrijp dat jullie er geld mee verdienen, maar vind soms een bos bloemen wel erg duur of chocolade. Jammer. Als dat wat goedkoper was deed ik meer cadeautjes erbij.

goede service, goed behandeld

Wil graag m'n gedane bestelling terug kunnen zien

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en zorgvuldig! Past helemaal in deze tijd :-)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik maak al jaren gebruik van jullie, het bevalt prima, geen opmerkingen verder.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten, steeds weer nieuwe erbij. Makkelijk te maken en bestellen. Leuke spaaractie en aanbiedingen

Regelmatig problemen met betalen via Ideal. Met PayPal geen probleem

goede service, goed behandeld

Pluspunten

mooie printjes, komen altijd op tijd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super betrouwbaar

niet van toepassing

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

leuke producten

Website reageert heel langzaam Website blijft hangen Als je een kaart wilt maken valt deze steeds weg zonder op te slaan

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

veel en leuke keuze uit kaarten, flexibele bezorging, verzorgde uitstraling als je de kaart hebt ontvangen.

Ik heb een model voor een kaart gebruikt en deze gepersonaliseerd met foto etc. Ik kon alleen de achtergrond van het kaartdeel waar de tekst op kwam niet aanpassen. Dat was jammer. Heb het maar zo gelaten en nog steeds leuk!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlugge en voordelge service. Ben altijd heel tevreden en blij over en met de keuze in kaarten.

Geen verbeterpunten. Alles is TOP

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

alles perfect gaat vlot met verzending ontzettelijk veel keus en niet al te duur

niets op aan te merken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zoooooooooooooooooooooooooooo makkelijk en snel

weet ik niet

Laarderhoogtweg 20