goede service, goed behandeld

We willen graag chocola en een ballon versturen, maar dat is niet gelukt. En helaas was d chat offline :-(

voldoende, een redelijke ervaring

Aangeven voor welke dagen in het jaar de bezorgdatum afwijkt van het normale verwachtingspatroon (bijv. rond Koningsdag, 1 mei etc.)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke website, altijd een verrassing!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke site

Tijdens het typen van m,n tekst ging de letter grootte varieren? Meer uitleg hoe kaart invul oefening werkt!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ruime keus, handige site, werkt prettig, goede service, handig betalen

ik ben heel erg tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Enorm veel keuze uit kaarten en altijd gaat het op tijd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

heel veel keuze in het uitzoeken van ieder soort van kaarten, qua de kwaliteit en prijs is er niks op aan te merken,,snelle service en snelle bezorging,,ook als je contact zoekt ivm vragen word je vriendelijk en snel geholpen dus ik ben zeer tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kaarten Snel en makkelijk Online adresboek is erg handig

Jammer dat gekleurde enveloppen extra geld kosten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

veel aanbod - leuk om zelf alles op je eigen manier aan te vullen-snellen service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ik maak veel gebruik van greetz, het is makkelijk en divers

* rouwpostzegel en rouw enveloppen. Die mis ik. stuur je een rouw kaart nu dan zit er een vrolijke postzegel van greetz op, dat vind ik niet passen. Ook een speciale enveloppe is dan wenselijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gemakkelijk te bestellen en groot assortiment.

Zou ik nog niet weten.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kaarten en cadeaus.

Ik weet niet of het normaal is, maar laatst heb ik een bosbloemen in een aluminium bakje verstuurd naar een zieke en gelukkig waren er mensen die haar verzorgden aanwezig en dat was maar gord, want ook de bloemen hadden verzorging nodig want er zat geen water bij de bloemen. Als er geen mensen waren dan was et einde van de bloemen erg snel genaderd. Is dat de normale gang van zaken?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

makkelijke site

automatisch wijzigingen opslaan als je op "verder"klikt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk en super leuk

Vaker nieuwe kaarten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goede (klanten)service en leuke acties!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

werkt fijn, tevreden behalve op 1 punt.

25 tekens om naam in te vullen is erg weinig. Bijv als je je kaart aan twee personen richt. Heer Janssens en Mevr Pietersen bijvoorbeeld

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede service, komt klantvriendelijk over

goede service, goed behandeld

Pluspunten

altijd optijd met bestellingen. ik ben zeer tevreden met Greetz

goede service, goed behandeld

Pluspunten

-Veel keus in kaarten -Bestellingen altijd op tijd - Reacties van ontvangers zijn altijd positief

geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten ook zelf te maken ! Goede Service altijd !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

duidelijke website, makkelijk te gebruiken, veel informatie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie kaarten en op tijd bezorgd (ook mede dankzij postNL uiteraard)

Het zou fijn zijn als er meer dan één kado kan worden toegevoegd bij de kaart. Nu moest ik één pakje los nazenden voor een tweeling. Beetje vreemd...

slechter dan verwacht

Makkelijker website

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

top producten

We hebben zojuist een kaart gestuurd naar de USA en er wordt voortdurenderd gevraagd om een postcode met vier cijfers 2 letters , ik heb uiteindelijk maar 0000 OO ingevuld en de extra tekstregel gebruikt om de Amerikaanse postcode te kunnen gebruiken. Misschien uw systeem beheerder even vragen of hij het veld bij de postcode automatisch aanpast naar de Amerikaanse standaard voor postcodes. Ik denk dat veel mensen vast lopen en niet creatief genoeg zijn om de boel te omzeilen. Mvgr René wolters

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam