goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keuzemogelijkheden en fijn dat er een optie is om fotokaarten te maken

Het kiezen van lettergrootte, kleur etc. voor de tekst kan volgens mij intuitïever gemaakt, of in elk geval meer lijken op gebruikelijk tekstverwerkers.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lekker handig en makkelijk met leuke aanbiedingen. Voor elk wat wils.

Zal fijn zijn als je de totale kaart kan nazien nadat je tekst ingevoerd hebt met de vraag "zo goed...nu verzenden"

goede service, goed behandeld

Pluspunten

leuke kaarten waar je een persoonlijk tintje aan kunt toevoegen. Bezorging

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Enorm gebruikersvriendelijk en ze zijn altijd op tijd! En ook het kunnen versturen naar het buitenland is erg fijn.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de mogelijkheden die er allemaal zijn ziet er zeer klantvriendelijk uit allemaal Ik wil de site en app heel graag gebruiken

het toevoegen van tekst en versieringen gaat zo traag, laat staan dat je er wijzigingen in wilt aanbrengen. Via de mobiele devices zoals smartphone (Honor Holly) kan ik bijna niets, alleen het tikken van een tekst maar daarna mislukt elke actie, heel vervelend, zoals het verplaatsen of verkleinen van versieringen. Heel vaak laat ik het maar zitten, staan of gooi ze weg (kruisje x werkt wel)Nu via Chromebook aan het werken op Greetz, daar lukt het beter maar ook niet optimaal. Heel vaak en lang de zandloper en het terug inzien van je gemaakte kaart lukt daardoor ook niet. Ik heb de kleur en het lettertype nu maar gelaten zoals het er stond (standaard blauw). Dit is allemaal al heel lang zo en zou best eens verbeterd mogen worden. Ik gebruik Greetz toch steeds weer maar ben wel telkens teleurgesteld in de werking en uitvoer van veel opties. Daarom beveel ik m niet meer aan. Weet niet hoe iedereen dit verder ervaart.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede keuze

meer dan 11 minuten aan de lijn hangen ( en nog steeds niet geholpen worden) is toch we een behoorlijk minpunt.

voldoende, een redelijke ervaring

Toch jammer dat als je iets de 26e wil laten bezorgen dit toch pas op de 28e gepland staat!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke site. Snelle afhandeling. Stampz sparen. Mooie kaarten!

Hmm... geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering makkelijk te gebruiken site en kaart bouw pagina top :D

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

alleen maar positief

geen tips,alles oke.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel mogelijkheden, leuke kaarten en tot nu toe altijd bezorgd.

Soms blijft de site "hangen" en dan moet ik opnieuw beginnen. Dat is vervelend.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Uitgebreide keuze in kaarten. Afspraken worden nagekomen.

Wanneer kaarten naar b.v. Oostenrijk worden verzonden zouden deze met een priority sticker verzonden moeten worden. Dit is kosteloos en de kaart is 4 tot 5 dagen eerder aanwezig op de plaats van bestemming. Ik vind dit een groot gemis van GREETZ daarom verstuur ik vaak kaarten via een andere organisatie dan de uwe

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gebruikersvriendelijke website, met veel mogelijkheden tot creatief zijn met kaarten. Redelijk geprijsd, en het resultaat wordt supersnel bezorgd en ziet er mooi uit.

slechter dan verwacht

de bestelling werd een dag te laat bezorgd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Nette, overzichtelijke website. Producten en diensten zijn goed afgekeken van soortgelijke buitenlandse bedrijven. De prijzen vind ik wel redelijk aan de maat.

Ik had wat moeite om een kaart te vinden in het Nederlands. Ik begrijp dat alles natuurlijk veel meer 'interesting and cool' klinkt in het Engels, maar ik wil toch graag een kaart met Nederlandse tekst erop versturen naar mijn familie. Daar heb ik toch net iets meer gevoel bij dan bij een kaart met Engelse tekst. Een aparte sectie Engelstalige kaarten kan natuurlijk altijd, maar ik vind niet dat deze de boventoon moeten voeren aangezien we ons in Nederland bevinden en de website in eerste instantie doelt op het versturen van kaarten en geschenken binnen Nederland. Nog een laatste tip; Dinglish kan écht niet. Ik heb een kaart gezien waarop 'Birthdag' stond.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd leuk om vanuit huis eens te kijken of er een kaart is die toepasselijk is voor ons onderwerp.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super bedrijf netjes en op tijd geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

leuke kaarten! eenvoudig betalen en soms een kaartje kado :)

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Volop keuze en leuke acties

Het is een heel 'gedoe' om de tekst op de kaart te krijgen, in te loggen en naar het winkelmandje te gaan. Ik moest tot 3 x toe opnieuw beginnen. Een kaart kopen in een winkel is gemakkelijker........

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd persoonlijke kaarten op tijd bezorgd. Omdat ik buiten NL woon is dit voor mij de ideale oplossing.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen positieve punten sorry!

Pakket zou binnen komen tussen 18:00 en 22:30, geen pakket zien aankomen maar wel extra kosten betalen ?

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam