perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

eenvoudig te gebruiken website

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ben erg enthousiast over Greetz. Vandaag een behoorlijk minpunt.

Ik ontving nieuws over de korting in de postzegelweek. Verstuurde meteen een kaart met brievenbusbloemen. Toen ik wilde afrekenen, kreeg ik de boodschap dat de korting niet geldt in de week van 24- 30 april, terwijl het me via de mail voor deze week was aangeboden!!!!!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dat je alles van te voren kan ingeven

Op de i pad wil het programma niet soepel lopen . Moest nu wel 6 keer tekst invoeren wou die het doen . Werd er telkens uitgegooid of kaart stond te laag zodat ik niets kon aantikken erg frustrerend hoor . Het is na een uur wel gelukt om twee kaarten te maken ppppuuuuuuuuuffffffffffffftttttttttttt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk goed alleen iets beter

Hoop bla-bla -bla-bla maar als je dan gratis verzending zoekt dan vindt je dat niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

GROTE KEUS UIT DE KAARTEN

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben elke keer weer super tevreden over de kaarten die ik verstuur via Greetz en die ik ontvang. En de service is helemaal TOP!!! Ik verstuur nu al enkele jaren kaarten met Greetz.

GEEN.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke collectie, en altijd goede service

Afz.adres ontbreekt.

goede service, goed behandeld

Mogelijkheid om ook verschillende verzenddata in te kunnen vullen, wanneer je een verjaardagkaart naar meerdere adressen wilt sturen, maar op verschillende dagen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn dat ik een kaart vanuit huis kan versturen!

Het was de 1e x dat ik dit gebruikte, ik vond het best even puzzelen om tekst e.d. op de juiste plaats te krijgen (hopelijk is t goed gegaan) Wat duidelijker uitleg zou ik erg op prijs stellen

goede service, goed behandeld

kaart kwam beschadigd aan.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle service en veel keuze

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles wordt perfect afgehandeld.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd bezorgd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Je kunt hier leuke kaarten ontwerpen!

tekst invoegen en verplaatsen eenvoudiger maken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

gemakkelijk, prima site, snel en accuraat

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ontzettend mooie kaart en makkelijk te verzenden. Erg leuk

zeer slecht, onaanvaardbaar

Reageert niet op mails van klanten. Kaarten worden niet mee verstuurd (meermaals gebeurd!) met cadeaus.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kaarten, goede service, leuke kortingen, je kan zelf kaarten ontwerpen of kiezen uit mooie designs. Nooit meer een kaartje kopen in de winkel:)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk, altijd betrouwbaar

Op de i-Pad loop ik regelmatig vast met een kaart aanmaken, ook nu de lay-out veranderd is en het duurt op de i-Pad sowieso heel lang voordat alles verwerkt is

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kaarten en makkelijk te maken

Ik vind alles perfect !!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke variatie aan kaarten

Zou graag een gekleurde achtergrond kunnen kiezen aan de binnenkant van de kaart. Heb erg veel moeite om de tekst te schrijven, als ik lettertype verander en daarna kleur,dan springt lettertype weer terug. (of andersom) Bij lettergrote verspringt het ook telkens na elk woord dat ik type van grote.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Er valt goed mee te werken. DE begeleidende teksten zijn duidelijk

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Belachelijk dat ik twee keer verzendkosten omdat ik meerdere artikelen heb besteld. Ik zal hier geen tweede keer bestellen.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam