perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige website, mooie kaarten en goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vandaag gebeld, aangezien een kaart bij een collega niet was bezorgd. Terwijl ik er wel een melding van had ontvangen en het ook van mijn rekening was afgeschreven. Er werd niet moeilijk gedaan en ik kreeg het bedrag als tegoed via de mail gestuurd. Toen heb ik direct een leuke, nieuwe kaart voor mijn collega gemaakt. Goede service van Greetz!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldig ik maak er graag gebruik van.

Alleen vanavond de laatste kaart ging totaal niet op iPad . Hij bleef hangren bij de tekst. Ging niet. Pas toen ik mijn laptop erbij pakte ging het goed. Dus op iPad niet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke en handige website. Ruime keuze aan kaarten en cadeau's. Bestelling komt altijd correct en op de juiste datum aan. Betaling verloopt vlekkeloos.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super handige website. Heb het nu meerdere keren gebruikt. Leuk om kaarten zelf te personaliseren, etc. en niet duur.

Geen, ga zo door :)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles is positief, bezorging prima. Ook bloemen zien er prachtig uit. Super!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering . Ik heb een goede kwaliteit Bloemen mogen ontvangen , ik was echt verrast . Klantenservice is TOP ! Super tevreden !

Jammer dat ik financieel niet in de mogelijkheid ben om vaker Kaarten te sturen en mijn Kaarten bij de Action moet kopen . Wij hebben een groep op FaceBook waar wij heel veel Kaarten versturen naar ernstig zieke Kids met kinder****** . Misschien een idee om eens te bundelen dus : 5 Kaarten versturen voor een bepaalde prijs ........ik denk dat er dan velen van onze groep naar u toekomen , ik ook .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk en overzichtelijk

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden een 10

slechter dan verwacht

Pluspunten

Joepie! Het is mij gelukt! Een kaart sturen via internet! Het is dus toch mogelijk dat ik het kan. Een heel gedoe, dat wel, maar wees trots, want via Hallmark lukte het mij niet en heb het daar na zes pogingen opgegeven en heb jullie geprobeerd. Jullie zijn dan bij deze voor mij de voorlopige winnaar, al zal ik een volgende nog een andere kaartenbezorger gaan proberen. Met vriendelijke groeten, Ed Saelmans

Het maken van de Tekst nam veel tijd in beslag eer ik de logica van deze pagina doorhad. Misschien een duidelijke uitleg (tekst) in stappen met een duidelijk volgorde. De volgorde is mij nog steeds niet duidelijk. Bij Hallmark kwam trouwens niet eens zo ver. Ik ben nou eenmaal geen internet-wonder en vind ik het stenen tijdperk logischer in elkaar zitten. Ook deze beoordelingspagina is niet geschikt voor mensen als mij. Bij uw vraag "Wilt u de in ROOD gemarkeerde vragen ook nog invullen svp?" zet u het antwoord bij de opmerking "Ik beveel dit bedrijf aan" ook in het rood. Snap dan dat dit niet logisch is en zo'n sukkel als mij daar 20x op klikt met de vraag wat bedoelen ze nou.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Accuraat en goede levering Grote keuze

Werkt nog steeds niet goed op i pad

goede service, goed behandeld

Voornaam en Achternaam regel zou uit meer tekens moeten kunnen bestaan dan 25. Als je twee mensen bij voornaam en achternaam wil noemen (is soms persoonlijker) dan past het vaak niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lekker makkelijk en snel iemand verrassen met kaartje!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke kaarten en op tijd bezorgd.

Veel meer leuke kaders, daar ontbreekt het een beetje aan.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Slecht werkende website, supertraag, te veel commerciële rotzooi er om heen. Was ooit een goede kaartensite, maar nu is én de site traag als dikke .... én er is enorme ergernis over alle rotzooi die ze graag je willen laten meesturen. Ook het veranderen van de kaartformaten-volgorde is een ergernis. Vroeger stond de goedkoopste links, nu staat hij rechts. Al met al, is Greetz voor mij verleden tijd. Ik ben geswitcht naar kaartje2go. Een vlotte leuke, goedwerkende, gebruikersvriendelijke, kaart-maken-site.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Greetz is een bedrijf wat het heel makkelijk maakt om een leuke kaart met of zonder cadeau naar een dierbaar iemand te sturen. Ik ben al jaren een groot fan. De website werkt goed op verschillende browsers (ook op Safari) en je kunt kiezen uit heel veel kaarten en cadeaus.

Het zou fijn zijn als het ook mogelijk wordt om cadeautjes op buitenlandse adressen te sturen.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam