slechter dan verwacht

Pluspunten

Nog geen idee. Eerste keer niets bezorgd. Na vriendelijk contact met de kl.service is er een tweede kaart verstuurd die wederom niet is aangekomen. Misschien had de koerier geen zin om naar de 13e verdieping te gaan waar de brievenbus is. Drie dagen later heeft de huismeester zijn specifieke bus in de hal geleegd en wat schetst de verbazing, ja hoor ... de tweede kaart zat hierin. Een nogal lakse manier van bezorgen van de koerier.

Stuur geen melding van bezorging als dit niet is gebeurd!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed, mooi product, snelle levering, gemakkelijk.

Geen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

veel keuze , leuke items! Absolute aanrader om iemand te willen verassen.

Mijn computer loopt steeds "vast" als ik een kleur enveloppe wil uitzoeken, dit kost me soms wel 30 minuten met heen en weer gaan!! Heel vervelend.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed bedrijf

Nee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fantastische manier om iemand blij te maken!

Iets meer fantasie in de teksten/foto's op de ballonnen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuk, dat je kaartjes met ballonen kunt versturen! Echt heel origineel!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Grote keuze met veel mogelijkheden.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige service en mooie producten. Indien er iets mis is gegaan, wat niet vaak voorkomt, wordt dit direct door de klantenservice opgelost. Ik ben heel erg tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik zit voor een halfjaar in China, en via Greetz kan ik makkelijk kaarten versturen of een bloemetje voor een verjaardag. De kwaliteit van de foto kaarten is goed en zo kan ik toch een stukje China naar Nederland sturen. Het adressenboek maakt het makkelijk versturen en met de regelmatige acties is het nog niet duur ook!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heb mijn jarige vriendin gesproken en zij was erg blij met de bloemen die ik had gestuurd. Keurig op tijd bezorgd en heel mooi

goede service, goed behandeld

Pluspunten

erg goed geholpen... en snel!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

het is gewoon fijn om langs deze weg een kaart te versturen

doen jullie geen tegelspreuken of zelf te maken niet meer

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnelle verwerking, leuke kaarten

slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke kaarten, leuke aanbieding met gratis postzegel.

Helemaal geen kaart kunnen maken, of een half uur nodig hebben om uiteindelijk twee kaarten verzonden te krijgen, is wel heel vervelend. Als die kaarten niet persé de deur uit hadden gemoeten, had ik de moed allang opgegeven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Handig, snel en mooi!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Kaarten personaliseren is morgelijk! :)

Bezorging van kaarten en bloemen kan echt beter, dit wordt regelmatig verzuimd.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het was even wennen aan de veranderde manier van het schrijven van de tekst, lettertype etc. Ik moest drie keer opnieuw beginnen......

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben altijd tevreden met het resultaat, mooie kaarten die je zelf kan ontwerpen

Het maken van een eigen ontwerp kaart werkte niet vandaag ,13-04-2017 ,jammer kon geen foto er op zetten ,dus maar een kaart uit gezocht ,min puntje

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zo leuk om helemaal je eigen kaart te kunnen ontwerpen! De zelfgemaakte kaarten zijn altijd n kadootje om te ontvangen... Bezorging is altijd op tijd.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit kaarten en goede levering

Adres staat op de kaart gedrukt, dit is zeer slecht. Vooral omdat ik de kaart bij mij thuis had laten bezorgen omdat er nog een cadeau bij hoorde. En ik dus vervolgens een kaart afgeef aan de jarige met mijn naam en adres erop!!! Slechte zaak.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

makkelijk en leuk om persoonlijke kaarten te versturen met foto's en teksten

postzegel erg duur, twee keer de prijs van normaal

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Werkt reuze gemakkelijk, leuke kaarten en nog op tijd bezorgd ook!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede telefonische klantenservice.

Bij de eerste keer bellen ging er wat fout waardoor er na enkele minuten wachten werd opgehangen.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam