goede service, goed behandeld

Pluspunten

Werkt prima

Voor het uitlijnen mag er wel een soort van liniaal beschikbaar gemaakt worden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg tevreden over Greetz. Alles wordt keurig en op tijd afgeleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes afgehandeld zowel bloemen als de kaartjes

goede service, goed behandeld

Pluspunten

het komt altijd goed

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede chocola, leuke kaarten en snelle bezorging.

Ga zo door!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De snelheid waarop de kaarten kunnen worden bezorgt en de ruime keuze.

Misschien wat goedkoper.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte en correctie afwerking van de bestelling.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg leuke dingen te koop voor een verassing. Mooie site, makkelijk te bestellen.

- Ik krijg steeds mails met korting codes en korting op ballonnen en nu bestel ik een cadeau in de vorm van een ballon en zoek ik de kortingscode op via google en dan doet deze kortingscode het niet, dit vind ik heel erg slecht en zal me er bijna van weerhouden om nog eens een bestelling te doen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

heel erg leuk om te doen en ook als ik er naar vraag bij de gene die ik wat verstuurd heb vinden het allemaal heel leuk en zeer verassend.

zou het niet weten nog meer leuke kleine cadeautjes.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijk, gemakkelijk, betaalbaar, voor elke gelegenheid

Wanneer je een nieuw venster opent op je pc, loopt Greetz vast en kun je opnieuw beginnen met je kaart/tekst.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Website werkt goed. Ruime keus. Bezorging en verzorging prima.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Werkt eenvoudig en snel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kan er altijd van op aan, correcte levering, kaarten, ballonnen, chocola ALTIJD TOP! Ook de correcte mails van verzending en levering:)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, veel keus

Beetje prijzig voor de kleine portemonnee en dan ook nog extra betalen voor cadeaupapier. Ik zou er dus blij van worden als niet alles zo duur is :)

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Maak je klachten formulier vindbaar. Probeerde een kaart te bestellen, was een half uur er mee bezig geweest. Toen er een foutmelding kwam en de kaart niet meer terug te vinden was.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wat ik het allerfijnste vind aan Greetz is dat ik voor een hele maand alle kaarten in een keer kan bestellen en ze op de juiste datums geleverd worden. Verder heeft Greetz een zeer uigebreidt assortiment, dat ook steeds weer vernieuwd wordt, zodat je altijd weer een leuke nieuwe kaart kunt uitzoeken En niet te vergeten het adresboek, zo hoef je niet altijd weer een adres op te zoeken, maar het staat gewoon op Greetz, heel fijn.

Het enige wat ik kan bedenken is toch wel de prijs, hierdoor is het niet geschikt voor iedereen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ik probeerde 3 mensen heel erg te maken in een zeer verdrietige periode in hun leven. En dat was ook zeker gelukt in eerste instantie 2 kleine meisjes waren even heel blij, liepen in het rond te dansen met de ballon in hun handen en ook vast van plan deze mee te nemen naar bed. Tot ze er mee de tuin in liep de hond begon te blaffen en te springen waardoor ze dus van schrik de ballon los liet en hem vervolgens de lucht in zag gaan. 1 van de meisjes is 6 jaar en geestelijk gehandicapt. dit heeft natuurlijk niets met jullie bedrijf te maken maar ik wil hier mee vertellen dat een ballon binnen een uur tijd van heel verdrietig naar heel blij naar vervolgens weer heel verdrietig kan maken.

Misschien is er iets aan de prijs te doen voor de ballonen dan zouden zeker nog meer mensen hier gebruik van maken.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Te late aflevering bloemen voor mijn zusje ivm 1ste sterfjaar van mijn nichtje!!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

keurig op tijd,veel keuze,gemakkelijk kiezen,eenvoudig betalen,super bedrijf!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

mooie kaarten. vlotte afwerking

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel een kaart uitzoeken

zijn er niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een prima bedrijf, kaarten komen op tijd aan en een goed product word geleverd. Ga zo door

goede service, goed behandeld

Pluspunten

mooie producten. leuke mogelijkheden op de kaarten. Makkelijke website

Producten goedkoper maken. Al een aantal keren niet bezorgd op afgesproken datum

voldoende, een redelijke ervaring

kwaliteit website vermindert. het is vaak lastig om tekst in te voeren, de grootte van de tekst aan te passen. als er een adresregel moet worden toegevoegd komt die op de verkeerde plaats. problemen met inloggen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten, snelle levering. Zelfs in het buitenland!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam