perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super leuke kaarten en veel mogelijkheden voor bewerking en versturen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

grote keus aan mooie kaarten, altijd op tijd geleverd.

geen verbeterpunten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd netjes op tijd bezorgd. Prettig van te voren de kaarten te selecteren voor in mijn geval een maand, er wordt op die manier niemand vergeten. Ook kaarten met kado is altijd tot volle tevredenheid bezorgd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede en snelle verwerking en bezorging

Ietsje meer variatie in kaartenkeuze

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel duidelijk, simpel prima kwaliteit!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitgebreide keuze kaarten en de bloemen zijn vers en mooi verpakt!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kaarten, snelle levering.

Bewerk scherm niet altijd even duidelijk (kleine tekst bijvoorbeeld niet in te zoomen). 3x geprobeerd diep rode enveloppe te selecteren, maar op het slot scherm bleef staan: helder witte enveloppe. Benieuwd naar wat er binnenkomt, maar het zal wel een witte zijn vrees ik.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima geregeld. De ontvangster was heel blij met de verzorgde verrassing die ze ontving

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte service voor bestellen, personaliseren en bezorgen van kaarten. Zeer tevreden, geen enkele teleurstelling tot dusver.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijke en overzichtelijke website. Veel keuze in elke categorie.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

leuk, vriendelijk, gemakkelijk, grote keuze, bezorging altijd op tijd

op dit moment geen idee: alles loopt naar mijn zin

voldoende, een redelijke ervaring

Al drie keer meegemaakt dat iets niet werd afgeleverd

Pluspunten

een mogelijkheid om terug te kijken wat je geschreven hebt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

VEEL KEUZE. Bezorgen altijd op tijd!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en handig

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

meestal zijn deze kaarten wel op tijd, bovendien, je hoeft de deur niet uit als het regent, je brief wordt toch gepost, je kunt je brief ook nog na 6 uur op de post doen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

https://www.kiyoh.nl/images/raty/21x21/full-trans.png veel mogelijk heden. goed verzorgt , leuke aan biedingen,

Moet nog steeds als ik begin mijn weg zoeken omdat er vaak iets zomaar verspringt . bij bv een kaart maken. Terwijl de mogelijk heden die jullie aanbieden erg leuk zijn. was een uur met de eerste kaart bezig. moest stoppen door andere zaken ,kon gelukkig om 1/2 11 wel verder gaan.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Site werkt over het algemeen goed

Steeds meer stappen om je kaart te verzenden. Je krijgt steeds weer de vraag of je niet een grote kaart wilt, een gekleurde envelop, of een cadeau. Vertraagd de bestelprocedure enorm.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Beetje suf als je alleen om 21:44 kunt kiezen om de volgende dag te laten bezorgen per koerier en niet via postnl terwijl er wordt gesuggereerd dat je tot 22:00 kunt versturen via reguliere weg

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super leuk om te doen, qua tekst en foto's veel keuze,

icoons en versiering uitbreiden met originelere plaatjes ook minder traditioneel zou leuk zijn:

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top! Ondanks dat niemand aanwezig was tijdens het bezorgmoment (ook de buren niet), alsnog 's avonds persoonlijk bezorgd in plaats van de volgende dag.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kaarten

pagina crasht vaak, vooral als ik meerdere verschillende kaarten wil maken, ondanks dat er gesaved wordt.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam