perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

a;tijd op tijd geleverd, leuke kaarten en cadeau opties

cadeaus een beetje prijzig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuk assortiment en je kunt nog laat je kaart laten bezorgen.

nvt

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dat het prettig is om het vauit je stoel te doen is. Leuke kaarten met veel afwisseling

Niet altijd op tijd en dat is jammer, hier in Almere bv.raakt ook nogal vaak post zoek en dan ineens is het er 1 week later toch. Natuurlijk kunt u niets aan post nl verbeteren maar misschien toch 2 dagen rekenen voor het versturen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wij hadden een probleem met de trema's toe te voegen aan de tekst. Klantenservice gebeld. Daar zijn we erg duidelijk en vriendelijk geholpen en was ons probleem snel opgelost. Bedankt daarvoor!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd op tijd bezorgd , goede service , ruime keus !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

creatief, praktisch, betrouwbaar

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

weer 2 leuke kaarten uitgezocht!

niets te melden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

* overal ter wereld bereikbaar * elk uur van de dag. * al jaren gebruiker en kaarten komen altijd aan. * herinnering aan opgeslagen momenten is heel handig * goede financiele afwikkeling. * ruime keuze met vaak nieuwe producten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ben al jaren zeer tevreden!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Handig programma, betrouwbaar! Leuke mogelijkheden om je tekst te versieren en vorm te geven.

Graag meer keuze in ansichtkaarten. De mogelijkheid om te sorteren op prijs ontbreekt helaas. De mogelijkheid om verschillende tekstregels vorm te geven is er niet. Wel wat kleur en lettertype betreft maar niet in de uitlijning. Als je bijvoorbeeld een gedeelte van de tekst wilt centreren, centreer je meteen alles, terwijl ik toch alleen de tekst selecteer die ik wil centreren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kaarten, regelmatig vernieuwing. Tot 20.00 uur de tijd om nog snel kaartje voor volgende dag te versturen

Zeer slechte bezorging. Al 2x bezorging per koerier niet aangekomen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Was vaak tevreden

Veel verbeterpunten. Echt niet te spreken over de site vandaag. Wel heel veel fouten . Denk er echt over om een andere te gaan kjezen. Het heeft me heeeeeel veel tijd gekost vandaag. Echt balen !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten en genoeg keus.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super bedrijf. Niet duur. Altijd op tijd. Originele cadeaus waar je de ontvanger zeker mee verrast.

Heb ik niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, betrouwbaar en leuke cadeaus :)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel aanbod en makkelijk naar eigen stijl te maken. Snel versturen.

Geen idee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goede service. Ook al heb je zelf iets verkeerd gedaan. Ze corrigeren het netjes voor je.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

iK heb 2 voor 1 aan geklikt,maar ik graag geen tweede kaart gratis,heeel vervelend.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitstekende service, altijd bezorgd op de datum die je aangeeft. Grote keuze en altijd goed verzorgd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering van alle soorten leuke kaarten. Fijne website.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime keus en op tijd gepost

goede service, goed behandeld

Pluspunten

makkelijk en snel een kaartje versturen. ook handig om vooraf te kunnen plannen wanneer een kaart verstuurt moet worden.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Greetz heeft een groot assortiment leuke en humoristische kaarten en de persoon die ze ontvangt is altijd blij verrast

Heel erg jammer dat ik op 26 maart een kaart verstuur naar mijn broer in Canada en dat ik geen datum kan kiezen maar dat het verplicht pas op 01 april wordt verstuurd; waarom zoveel tijd ertussen ????

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam