perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten en cadeaus. Prima website.

N.v.t.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ontzettend makkelijk kaartjes in te plannen. Leuke kaarten

Als je bloemen verzend ben je verplicht een kaarten van €1,50 te kopen om de afzender te vermelden. Doe je dit niet-bancair weet de ontvanger niet van wie het boeket afkomstig is. Belachelijk! Slecht bereikbaar als er iets mis gaat. Jammer. Via de tablet slecht te bestellen. Via de app ook nog steeds niet echt makkelijk Jammer

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer overzichtelijk Makkelijk te hanteren Mooie assortiment kaarten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik verstuur al jaren kaarten via Greetz maar er is nog steeds een ruime nieuwe keus. Groot assortiment dus en het wordt regelmatig vernieuwd. Verder krijg ik zeer regelmatig aanbiedingen. Bezorging is ook op tijd. Zeer tevreden klant.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie krachtige ballon

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hele leuke ideën en je kan makkelijk de gewenste producten personaliseren.

Laatste keer dat ik een bestelling had geplaatst kwam dese een dag te laat aan. Dat vond ik teleurstellend aangezien het wel voor een verjaardag was.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Onwijs goede service en altijd op tijd. Ik verstuur kaarten en ballonnen en dat word altijd goed en snel verstuurd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

je eigen kaart kunnen maken zoals jij dat wilt. Super en tegen tarief waar je normaal een je Halmark voor haalt.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heerlijk om even snel een kaartje te versturen vooral als je erg druk bent. Er is voor elke gelegenheid wel een kaartje soms net niet wat je zoekt maar dan ben je even langer bezig. Ik ben er super blij mee...

Ik mis soms een persoonlijke kaart met beschrijvingen, je mist iemand of je hebt spijt van dingen dat soort kaarten. Of ga ik nu te ver?? hihi... maar over het algemeen keuze is reuze

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten, heel veel om uit te kiezen voor elke gelegenheid.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Grote keus in heel veel kaarten die je heel gemakkelijk naar eigen inzicht kunt maken. Leuk om te doen. De bloemen of andere surprises zijn van uitstekende kwaliteit wordt mij door de ontvangers gemeld. In één woord: super.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze aan kaarten en opties. Leuk dat je er een cadeau (ballon, chocola, enz) bij kan doen. Kaart is makkelijk aan te passen. Goeie prijs/kwaliteit!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke site. Groot assortiment. Goede service. Snelle levering. Mooie kwaliteit van producten. Leuke acties en spaarsysteem.

Mogen wat meer budget cadeautjes komen. Ik gebruik het echt als bijzaak i.p.v hoofdcadeau.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima en handige wijze van kaarten versturen. Gemakkelijk betalen.

Niets

slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik ben al jaren klant bij Greetz, al vanaf het begin. Al ruim 425 kaarten en cadeautjes via Greetz verzonden. Maarrr.....

Ik vind de tekst 'voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd' erg misleidend. Het blijkt dat wanneer je na 20:00 uur besteld je ineens een flink verzendbedrag extra moet betalen. Zet dat er dan even expliciet bij en niet middels doorklikken op de zin 'voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd' . Dit is erg misleidend en een grote teleurstelling in de service van Greetz.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle , correcte levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd leuke reacties op mijn persoonlijke kaarten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle goede service Goed toegankelijke website

Meer (vaker) variatie in stickers om kaarten te versieren

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede website, vriendelijke hulp indien nodig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kaarten en goed verzorgd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlot, overzichtelijk. Een keertje een klacht gehad en die werd perfect afgehandeld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Breed assortiment. Last-minute (same-day) bezorging. Ook ideaal om vanuit het buiteland te gebruiken.

Verbeterpunt: Prijzen van Kado's/pakketten incl. verplichte minimale bezorgkosten weergeven. Geen verrassing verderop in het bestelproces.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam