goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Veel keus Mooie kadootjes Prachtige kaarten die met de tijd meegaan

Extra controle of kaarten (goed) gedrukt zijn Kadootjes wat goedkoper maken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima bedrijf, bij problemen binnen 1 dag de oplossing!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super goede service.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Groot aantal keuze in kaarten makkelijke site altijd goed bezorging

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie kaarten en leuke aanbiedingen, ook de cadeaus bij de kaarten zijn goed.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle service en duidelijk waar ze mee bezig zijn. fijn dat ik een melding kreeg van dat de ontvanger niet thuis was

goede service, goed behandeld

Pluspunten

leuke keus en makkelijke site. ben eigenlijk heel tevreden behalve zie: verbetertips hiernaast.

ik heb nu 2 x meegemaakt dat er niets bezorgd is en dat er ook geen briefje in de brievenbus was achtergelaten ook al was dat bij navraag bij Greetz wel zo gemeld door de bezorger. Ik ga nu maar checken (bij degenen die het zouden moeten hebben ontvangen) of mijn bestellingen zijn aangekomen. Wel heeeeel vervelend.

slechter dan verwacht

Wil je de letters een ander kleur geven of een andere lettertype springt hij steeds terug in standaard is dat ik volle stamps had anders was ik alweer terug gegaan naar een andere kaart site gegaan

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik vind het super om bij jullie een kaart te bestellen. Makkelijk en betaalbaar.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Greetz verstuurt tot volle tevredenheid de kaarten die ik uitkies/maak.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Over het algemeen heel tevreden, veel keus van leuke kaarten en cadeaus.

Ik weet niet hoe het komt maar soms heb ik als ik de tekst typ dat de lettergrootte veranderd en ik kan dan ook het lettertype niet van 'Greetz' af krijgen. Ik kan er de vinger niet achter krijgen wat ik dan verkeerd doe.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurig verpakt en goed bezorgd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

keurige aflevering en mooi boeket

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

aantrekkelijke kaarten, altijd op gevraagde datum bezorgd, betrouwbaar!

geen

goede service, goed behandeld

Jammer dat wanneer je stampz in wilt leveren je geen kortingscode kunt gebruiken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Even makkelijk een kaartje sturen. Gewoon vanuit de huiskamer. Wat is er nou leuker om op je verjaardag nog een echte kaart te ontvangen. Veel keuze.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel net werk, veel mogelijkheden, altijd op tijd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supermooi bloemstuk en supersnel geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Waar ik vooral positief over ben is dat ik zondag een kaartje kan maken en bestellen en dat ie maandag bezorgd kan worden. Super!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Plantje kwam gebroken bij ontvanger. Greetz heeft mij het bedrag terug gestort. TOP GREETZ!!!!!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam