goede service, goed behandeld

Pluspunten

makkelijk kaart zoeken, eenvoudig menu.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie verpakk

Kom op zeg heb net een boeketje ontvangen van mijn dochter uit Ierland via Greetz besteld! Ik moest een foto maken en naar haar sturen, ik schaam me rot om tegen haar te zeggen wat een flut boeket! Geen kraak of smaak boeket pluk! schandelig!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Inmiddels al regelmatig van jullie service gebruik gemaakt en het is helaas 2x mis gegaan. Maar nu was het TOP!! En dat mag ook gezegd worden! Helemaal op tijd, fijne service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Helemaal super ! Al meerdere keren gebruik van gemaakt. Zowel voor kaarten als voor verrassingen voor lieve mensen om mij heen. Ga vooral zo door ! M.vr.gr. Mady

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke manier om iemand te feliciteren

Het aanpassen van het wijn etiket is onduidelijk. Ik ben maar gestopt. Dit moet anders. Wijn keuze (zonder eigen etiket) is niet ruim (1 rood en 1 wit)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

fantastisch, niet duur en snel!

kreeg de tekst kleur met geen mogelijkheid anders, vervelend maar geen drama! (ik ben blond :0)

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

netje geleverd min punt geen laartje waar wel voor betaald is

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede service, correcte berichtgeving.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd! Ook met cadeaus gaat het goed, prima verpakt, keurig afgeleverd. Als iets niet lukt met het maken van een kaart, is de helpdesk er om je te helpen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hartstikke fijn dat je zo vanuit je stoel iemand een kadootje laten bezorgen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ondanks dat het een enkele keer fout is gegaan en de kaart niet aankwam vind ik het een uitkomst dat je snel nog even een kaart kunt sturen. We hebben talloze kaarten gestuurd en dan haalt Greetz toch een hoog aantal bezorgde kaarten.

Automatisch inloggen zou super zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldig. Zeker als je full time werkt is dit een uitkomst.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ontzettend veel keus aan kaarten goede service zo leuk om te maken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en goed geleverd en goede site

Nee

zeer slecht, onaanvaardbaar

Kortingscode kan niet verwerkt worden in bestelling Dus toch de volle mep betaald Met de klantenservice gebeld en zij gaven niet thuis slechte service van Greetz voor een nieuwe klant die tevens ex-klant is nu!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Al zoveel kaarten verstuurd en nooit is er iets mis gegaan.

Niet fijn om op de iPad een kaart te maken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Grote sortering, prettig systeem, goede afhandeling!!!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

echt heel handig. en over het algemeen leuke kaarten.

omdat ik de vorige keer geen Nieuwe baan kaart voor de Horeca kon vinden. Verder heel tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles is perfect

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede sortering

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

altijd gebruik van kunnen maken

prijzen buitenland. kaart en kado

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel veel kaarten en toepasselijke cadeaus. Je kunt op een gebruiksvriendelijke manier je kaarten aanmaken. De mogelijkheden zijn (bijna) onbeperkt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruim aanbod en duidelijke instructie. Ook leuk dat je zelf een creatieve draai aan je kaart kan geven.

De prijs zou wel wat omlaag kunnen zodat mensen die het niet zo breed hebben ook via Greetz een kaart kunnen sturen.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam