voldoende, een redelijke ervaring

Wanneer er staat dat de volgende dag wordt bezorgd, dat je daar dan ook van op aan kunt! Is niet altijd het geval!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

werkt feilloos en goed !!!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Nadat de een zending niet helemaal goed was verlopen hebben zij een goede service verleend.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie voorjaarsbos tulpen verstuurd

Geen mail ontvangen voor track&trace. Gelukkig waren de ontvangers thuis

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, makkelijk en goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie goede en handige website

Nog meer soorten kadootjes voor geboorte, en voor de drank pakketjes aanbieden van 1 fles met twee glazen in een mooi doosje.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service. Duidelijk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

mooie kaarten, vlotte bezorging ook in het buitenland

kan niets bedenken!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Helemaal top werkt perfect ga zo door!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd bereikbaar. Super als je een drukke baan hebt en niet op tijd bij de winkels kunt komen. Ook last minute acties zijn zo mogelijk. Prijs kaart redelijk.

Zorg voor meer algemene kaarten. Bijvoorbeeld mooie bloemenkaarten zonder tekst. Ik kan nu alleen de tulpenkaart vinden. Iemand die nooit meer beter wordt stuur je geen beterschapskaart. Dan wordt de spoeling al dun. En ik wil graag eerst tekst maken en dan kopiëren in de kaart. Dat lukt niet. Andersom wil je een bedachte tekst soms ook apart bewaren. Het lukt niet om alles te kopiëren en in een word-bestand te zetten. Jammer. Zou wel makkelijk zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede keuze wat kaarten betreft en prima service

soms problemen met letters groter te maken

slechter dan verwacht

Pluspunten

is leuk en makkelijk

nadeel voor elk dingetje extra betalen zelfs voor de enveloppe het bedrag loopt daardoor flink op. goedkoop is wat anders.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuk als verrassing

Ontvanger heeft een andere kaart gekregen dan we uitgekozen hadden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik heb een prachtige kaart kunnen maken met eigen foto´s en tekst. Dat ging erg makkelijk op de website van Greetz.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Lekker makkelijk en zeker niet duurder dan een kaartje en postzegel bij de reguliere winkels.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gemakkelijk mooie kaarten versturen Top klantenservice

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede communicatie en snelle afhandeling

N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

leuke kaarten

alles gaat al prima

zeer slecht, onaanvaardbaar

erg onduidelijk bij de tekst maken van een kaart. Houdt de instellingen niet vast. Moest wel 10 x proberen om een tekst op de kaart te maken. En uiteindelijk uit frustratie maar verzonden, omdat ik geen tijd en zin meer had om alles nog een keer over te doen. Jammer!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel aanbod van kaarten en kadoos

Loopt vaak vast ...!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze. Makkelijke site!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ikzelf maak al jaren gebruik van Greetz. 1x was mijn kaart niet goed afgedrukt. Hierbij werd ik direct netjes geholpen. Verder waren mijn kaarten altijd netjes op tijd en van mooie kwaliteit.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Superhandige service voor iemand die altijd op het laatste moment aan verjaardagen denkt.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam