goede service, goed behandeld

Pluspunten

heel makkelijk en heel snel je kaarten versturen!!! Zeer tevreden

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

fijn om wonend in tbuitenland toch makkelijk kaarten in NL te versturen, of waar dan ook naartoe

probeer ook wat nog iets goedkopere kaarten in t assortiment te plaatsen, kan ik er nog meer versturen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

online chatsessie

Ik vond het onduidelijk dat ik pas na ALLE stappen doorlopen te hebben (zelfs na kiezen bezorgdatum) pas kon kiezen voor het maken van dezelfde (bewerkte) kaart. Ik was bang dat ik dan alles helemaal opnieuw moest doen. Maar door de chat-medewerker van jullie ben ik er alsnog uit gekomen. Dus dat is wel een pluspunt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super handig!

Software is niet altijd even stabiel. Zeker niet als je wat heen en weer gaat in een grote bestelling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geweldig. Snel en perfect bezorgd en behandeld

geen

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle bezorging

Erg duur, vooral de cadeau's. Extra betalen voor inpakken, extra voor mini kaartje en natuurlijk verzendkosten. De lol is er wel snel af zo. Bijna 20 euro voor een chocolade cadeautje is echt te veel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik had zelf een fout gemaakt bij een reeds bestelde en betaalde order. Hiervoor klantenservice gebeld en werd zeer vriendelijk en netjes behandeld. De desbetreffende dame heeft alles netjes voor mij geannuleerd en het bedrag open gezet op Greetz zodat ik meteen een nieuwe kaart kon maken.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Lekker gemakkelijk

Op tijd leveren. Meestal een dag te laat. Bij mij althans

goede service, goed behandeld

Pluspunten

een leuke manier om iemand te verassen

bloempjes + kado + kaart moet kunnen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

altijd bij de hand duidelijk en op tijd !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd goede kwaliteit en correcte levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

je kunt een kaart versturen zoals jij dat leuk vind. Verder kun je er voor een prima prijs een cadeautje bij doen. Dus Eigen keus voor een goede prijs.

voldoende, een redelijke ervaring

De stampz kaart vervalt tegenwoordig wel heel snel. Daar wordt ik niet blij van.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snel service. Makkelijke betaling

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze, altijd keurig afgehandeld en ziet er verzorgd uit! Dik tevreden over Greetz, maak er al jaren gebruik van, zowel prive als zakelijk.

n.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

geweldige klantenservice!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

10 perfect

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Persoonlijk en creatief

(Goedkopere) cadeautjes voor kinderen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

een dikke onvoldoende

cadeau, blond beker kwam kapot aan ondanks de extra stevige verpakking die ik erbij had gekocht.Heb direct contact opgenomen en foto erbij gestuurd. Tot op de dag van vandaag geen reactie van de klantenservice MENSEN TRAP ER NIET IN!! BESTEL OF VERZEND VIA GREETZ NIETS!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Breed assortiment en goed functionerende site.

Je moet tegenwoordig wel heel veel dure opties wegklikken om een simpele kaart te sturen, dit gaat me dusdanig tegenstaan dat er ooit een punt komt dat ik elders kaarten ga bestellen.

slechter dan verwacht

Jammer genoeg was het mij niet mogelijk om een tekst vanuit word in de kaart te plakken. Ook een medewerker op de chat bood geen oplossing. Jammer!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam