goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik vind de service goed, leuke cadeautjes en kaarten en gemakkelijk omdat de wens op tijd en iig goed aankomt!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super! Fijne veranderingen, ben zeer tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd goede feetback wanneer er iets misgaat. 100% tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gemakkelijke website, veel keuze, leuke aanbiedingen. Ook fijn dat je een bevestiging krijgt als je kaart is verstuur, wanneer je deze wat eerder hebt besteld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Klantvriendelijk,snelle en perfecte bezorging

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een zeer gevarieerd assortiment van ballonnen en kaarten voor elk wat wils heel aangenaam winkelen zo en natuurlijk erg makkelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

website is heel gebruiksvriendelijk. heel overzichtelijk, je weet precies wat je kiest, en geeft handige tips voor je een kaartje verzend (eg. of je er chocolade of aan ballon bij wilt doen). Ook is het heel handig dat er een kalender is die mij mailtjes stuurt met herinneringen en dat ik al mijn adressen makkelijk kan opslaan.

misschien dat je de kalender kan koppelen aan mail of social media?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle goede service. Mooie kaarten. Uitgebreide collectie. Leuke kado's voor bij te voegen.

Gedichten en wensspreuken uitbreiding.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze in kaarten en zelf bewerken. Leuk! Nog nooit problemen gehad met levering o.i.d.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijke site om te bestellen. Keurig verzorgd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd leuke kaarten....jammer dst tnt ze vaak te laat bezorgd

Niks te melden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik gebruik Greetz al jaren en heb totaal 289 bestellingen geplaatst. Het is voor mij, wonende in Australie, ideaal om kaartjes en cadeautjes te sturen naar familie en vrienden in Nederland. Ze bieden een uitgebreid assortiment en uitstekende service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik vind het een heerlijk bedrijf en je kan al je post een persoonlijk tintje geven dat vind ik heel belangrijk. bedankt Greetz voor de goede zorgen Susan

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De ontvanger vond de bloemen heel mooi! Gratis verzending was top, heel makkelijk, thuis op de bank een bos bloemen voor een ander regelen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel en acuraat

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk, makkelijk en gebruiksvriendelijk. Zelf waardeer ik de functie om een bezorgdatum in de (verre) toekomst te kunnen kiezen enorm. Zo kun je bij wijze van voor een heel jaar verjaardagskaarten plannen en afrekenen.

Wellicht ook goedkopere opties.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Erg leuk om zo met eigen foto's een mooie kaart te versturen

Soms gaat er halverwege het bewerken iets mis en dan moet je weer helemaal opnieuw beginnen. Als het automatisch opgeslagen zou kunnen worden...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

lekker makkelijk , en wordt altijd op de gewenste tijd bezorgt.

jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn op zondag en maandag, is wel vervelend als personen op die dagen jarig czijn.

voldoende, een redelijke ervaring

Ik bestel regelmatig kaarten, maar het gaat ook regelmatig mis. Vorige week kaart verstuurd en nog steeds niet geleverd. Ik wacht er nog steeds op. Helaas is dit niet de eerste keer. Ik heb niet gebeld naar Greetz, zeggen waarschijnlijk toch het ligt aan PostNL, ze maken er een notitie van en leggen die neer op een grote hoop.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruim assortiment en veel verschillende mogelijkheden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

de bestellingen zijn goed verzorgd

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Uitgebreide selectie kaarten.

Kaarten veel te laat (of niet?) geleverd en bij klacht kreeg ik geen antwoord.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam