perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prettige mogelijkheid om iemand te verrassen als er even geen mogelijkheid is voor een persoonlijk bezoek!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik heb al zo veel kaarten bij Greetz besteld, voor mij nooit meer iets anders. HELEMAAL TOP.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg handig om op deze manier mooi op tijd kaarten te versturen

Het invoeren van tekst en de letter grootte is elke keer een groot probleem

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

geweldige service, op tijd en mooie producten! Waar voor je geld!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Greetz, makkelijker kun je het niet hebben. Goede en ruime keuze. Bericht van versturen via mail. Wat wil je nog meer ???

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

SUPER service! Had een ballon besteld, welke helaas binnen enkele dagen leeg was. Een mail gestuurd, en kreeg keurig een mail terug dat de ballon nogmaals verzonden werd. Erg blij met jullie goede service

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is tot nu toe prima gegaan, alleen zijn er 2 kaarten niet afgeleverd, maar dat is niet jullie schuld denk ik.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel aanbod en je kan makkelijk internationaal verzenden. Betaalwijzekeuze is ook top

De website is bij alle stappen erg, erg traag. Dat maakt dat alle pluspunten in het niet verdwijnen. De reden dat ik terug blijf komen is gelukkig dat ik iedere keer de ergernis aan de traagheid van jullie site vergeet, maar ik vermoed dat niet iedere klant zo loyaal is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Met Greetz kan je gemakkelijk en goedkoop persoonlijke kaarten maken. Verder zijn de kaarten altijd van goede kwaliteit en snel binnen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Te gek! Mijn Valentijns boeket met rode rozen is na 3weken nog steeds mooi! Ik kan het niet geloven...lijkt erop dat hij de vierde week ook nog meegaat, jammer dat ik geen foto kan plaatsen.

Doorgaan zo!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

het is een zeer uitgebreide site . leuke cadeau en geef artikelen voor elke gelegenheid wat wils. leuke spaar pas acties. en bezorging 24u7days at week helemaal van nu. en overzichtelijk makkelijk.in gebruik,

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Genoeg keuze, prima site

kaarten sorteren op prijs

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is super snel en gemakkelijk!

Met zelf de kaart maken loopt het bewerken vaak vast, is erg moeilijk om mee te werken, en zou misschien nog iets meer leuke stickers of achtergronden kunnen bijvoegen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wat ik zo fijn vind, is dat je er een paar tegelijk maakt en ze dan op de juiste datum kan laten bezorgen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede service en de kaarten zien er goed uit.

voldoende, een redelijke ervaring

Als ik 2 keer een bepaalde hoeveelheid verhuiskaarten bestel krijg ik geen stampz. Dat verbaast mij. Op de email met vragen die ik hierover heb verzonden heb ik nooit antwoord ontvangen. Dat vind ik niet netjes.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel bezorgd, gemakkelijk in gebruik. Prima prijs voor de kaarten. Cadeaus om erbij te geven wel duurder. Erg tevreden.

Makkelijkere link om gemaakte kaart terug te kijken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijk, netjes, nette prijzen.

Ga zo door

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede website, ruime keuze, keurige service, nette,feedback!

Zou het niet weten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service, leuke kaarten

Prijzig.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik weet niet waar ik moet beginnen: Top product

goede service, goed behandeld

Pluspunten

altijd weer een kaartje op tijd verstuurd super service en de herinneringen zodat je nooit een verjaardag vergeet

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam