perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prachtige kado's en mooie nieuwe kaarten,levering is altijd goed en netjes GA ZO DOOR!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb al zo vaak besteld bij Greetz en nog nooit problemen gehad. Altijd op tijd bezorgd en de ballonnen blijven zeker een maand nog zweven. Erg leuk! Alles is duidelijk op de website en vragen worden altijd netjes en snel beantwoord.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuk dat zelf schrijven met vingers

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb louter goede ervaringen met Greetz. Fijn dat er ook een koerier-optie is, zodat je je kaart/cadeau op elk moment van de week kunt laten bezorgen. Bloemen komen altijd goed aan en staan lang.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

helemaal TOP maak er regelmatig gebruik van echt super

ga vooral zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mijn totaaloordeel voor Greetz.nl: 5 sterren!!!! Wonende in het buitenland, kan ik op deze wijze, heel gemakkelijk alle verjaardagen, en vele andere familie aangeledenheden van familie in Nederland, , bijhouden. Ik hoef niet te rekenen hoe lang een verzending van een kaartje met of zonder cadeau van uit het buitenland er over zal doen voordat het op het juiste adres in Nederland zal aankomen en te hopen dat het op de gewenste datum er is. Wanneer ik iets bij Greetz.nl bestel, dan kan ik altijd op een goede verzorging rekening. De foto kaarten zijn mijn favoriete bestellingen. Mijn hartelijke dank van uit de USA. You are the best!!! :-)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Al jaren een tevreden klant van Greetz. Gewoon fijn als je vanuit thuis iemand kunt verassen met een leuke kaart of een flesje wijn of een bosje bloemen enz.. Top bedrijf !

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede site en makkelijk om een kaartje te sturen.

Ik heb al meerdere keren meegemaakt dat ik voor 21.00 uur een kaart heb verstuurd, bezorgdag voor de volgende dag heb gekozen en de kaart vervolgens een dag later pas als order verwerkt wordt en 2 dagen later pas aankomt. Ook wordt de kleur van een fotokaart doffer en donkerder afgedrukt dan in het voorbeeld weergegeven wordt.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

lekker vlot

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gaat goed

Meer variatie in kaarten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De kaart is heel makkelijk te bestellen en er is veel variatie in kaarten.

misschien iets meer kaarten met een Engelse tekst erop.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

altijd op tijd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede snelle service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd op tijd worden de producten afgeleverd.

soms wel een beetje ingewikkeld om e.e.a. in te voeren of te kiezen.En een maal is er geen kaartje, dat wel besteld was afgeleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel veel keus uit leuke kaarten! Voor elke gelegenheid!

slechter dan verwacht

Pluspunten

af en toe een gratis kaartje

ik ben niet zo tevreden kaarten te laat aan gekomen of niet en eenmalige machtiging werkt bij mij niet..

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel goed geholpen door klantenservice! :-)

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

leuk dat je je eigen kaart kan maken

mijn Valentijns kaart is nog steeds niet aan gekomen

Pluspunten

Ik mis kaarten voor een partnerschap registratie , bv zoveel jaar partnerschap en is wel heel veel zoveel jaar huwelijk. en n kaart Mrs en Mr . terwijl er ook Mrs en Mrs zijn of mr. en mr. Ik hoop dat dit duidelijk is

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

mooie fotokaarten

leverdatum heeeel tijdig plannen. kaart op vrijdag komt vaak pas aan op dinsdag dankzij post.nl...kunnen jullie niks aan doen maar je moet het wel in de gaten hebben..

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, altijd op tijd en de ene keer dat de kaart niet aankwam heeft Greetz een nieuwe gestuurd op hun kosten. Helemaal fijn!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam