perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik had XXL kaart besteld om thuis te laten bezorgen, zodat ik en veel collega's nog wat in de kaart konden schrijven. De kaart werd bezorgd in een doos. Echt super!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vanwege een storing zou er iets verrekend worden?? Nu maar mijn gratis stampzz gebruikt

Niet iets beloven en dan niet doen, of ben ik te snel....

voldoende, een redelijke ervaring

bij het kiezen vd kleurschema's voor de tekst is het lastig uit het schema te kiezen (niet precies),als je tekstgrootte of lettersoort tussentijds veranderd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

super goed bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Met veel gemak verstuur ik weer veel kaarten. Brievenpost blijft echt heel leuk om te ontvangen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keus Snelle bezirging

Sommige kaarten erg duur

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle bestelling, zelfs in het buitenland. Kaarten zien er mooi uit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het is en blijft voor ons een super methode een kaartje en bloemen naar Nederland te kunnen sturen vanuit Canada. Heel blij met Greetz.

Mogelijkheid om fotos te kunnen verkleinen zodat je meerdere fotos op 1 kaart kan plaatsen of doe ik iets verkeerd?? Laatste tijd zijn (te) veel boeketten tijdelijk uitverkocht dat is jammer.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk aanbod, voor ieder wat wils!

Bezorging 7 dagen per week is misleidend. De jarige is 20-2 jarig dus ik vind het erg jammer dat mijn cadeau niet op die maandag bezorgd kan worden.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

eerst werkte het heel lekker, nu niet meer.

Tekst verdwijnt ineens die ingetypt is. Op de linker pagina klaar met typen, en typt op rechterpagina, verdwijnt links, en andersom. als je typt wordt de regelafstand achteraf automatisch aangepast en is de opmaak anders. Dit is irritant.. Eerst werkte dit erg fijn, nu niet meer. Jammer ook de bezorging de volgende dag niet tegen normaal tarief aanboden wordt als de bestelling voor 22.00 of iets dergelijks wordt geplaatst.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ruime keuze, voor elk soort situatie of verassing. overzichtelijk en eenvoudig te ondernemen

ga zo door en vindt nog meer soorten verassingen

zeer slecht, onaanvaardbaar

I ordered 4 coconuts and my friend received a fruit basket.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en betrouwbare levering van kaarten, ballonnen en bloemen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

stop er maar mee!!

nou zorgen dat het optijd komt! en als het dan komt dat het product na verwachting is! en jullie zijn gewoon al 3 dagen niet te bereiken want jullie zetten gewoon jullie telefoon uit mensen trap er niet in bij greetz

Pluspunten

bestelling voor Valentijnsdag nog steeds niet binnen. Geen tijdvak kunnen kiezen voor bestelling maar deze is automatisch op 18u-22u30 gezet; terwijl pakket op werkadres afgeleverd moet worden!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Greetz heeft altijd een kaart die bij mijn smaak past!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Betrouwbaar, vernieuwend en betaalbaar!

Het is bijna onmogelijk om de tekst groter te maken, dat moet makkelijker te doen zijn volgens mij, jammer want verder zijn jullie een prima bedrijf!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke site waarop alles makkelijk is te vinden. Ook de betaalwijze is probleemloos.

Geen idee, ga door zo !

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik geef greetz altijd al door.

Met cadeaus zoals chocolade wordt het vaak toch kostbaar.. helaas

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Site werkt prettig, leuke assortiment, snelle levering mogelijk

Stamp kaart niet laten verlopen iets wat je hebt opgebouwd laten staan voor een volgende keer

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik vond het superdeluxprima

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel mogelijkheden wat betreft kaarten. Het zelf kunnen ontwerpen van kaarten. De eventuele cadeaus die je bij je kaart kan versturen. De bezorging altijd op tijd (mijn ervaring). Als er een gelegenheid is dan maak ik altijd gebruik van de service van Greetz.

Kan ik op dit moment niet bedenken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle service.

Niet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

mooie kaarten goede leverring

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam