zeer slecht, onaanvaardbaar

heb drie maal de kaart moeten invullen en opslaan en uiteindelijk bij de derde poging gelukt. bloemen uitgezocht maar door het steeds opnieuw moeten invoeren van de tekst op de kaart bleek de bloemen opeens tijdelijk uitverkocht. weet niet of ik dit de volgende keer weer doe.:(

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kaarten. Goede acties.

Regelmatig als ik een kaart maak, moet ik opnieuw beginnen. De site loopt vast. Ik krijg niet de hele opmaak van de kaart te zien. Foto's uploaden gaat ook niet zonder slag of stoot.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vandaag ben ik even niet blij met jullie in tegenstelling tot andere momenten!!! Gisteren kon ik voor 22:00 een bestelling plaatsen, die vervolgens dan vandaag geleverd zou worden!!! Maar er zijn vandaag geen bloemen bezorgd bij m'n jarige zus!!! Niet grappig dit!

Belofte maakt schuld!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke verrassingen, super snel bezorgd!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gemak, nooit klachten, leuke kortingen

Nog niets

slechter dan verwacht

Pluspunten

Heel veel keuze en allemaal heel erg leuk. Klantenservice erg aardig en hulpzaam

Ik heb al twee keer een kaart/ chocolade laten versturen met Greetz en allebei de keren is het te laat aangekomen! Erg jammer want ik plan het niet voor niets op die dag! Nu heb ik steeds geen leuke verassing voor de jarige, en komt het pas aan als die gene niet meer jarig is.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik wil dit bedrijf hee graag telefonisch bereiken. Ik heb we 12x geprobeerd te bellen maar het nummer lijkt niet te werken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie site, overzichtelijk. Voor iedereen wel een mooie kaart te vinden en ook zelf te maken.

Misschien kan het venster met de versieringen iets groter nu moet je eerst inladen om te zien of het wel een leuk item is.

slechter dan verwacht

Pluspunten

De producten en kaarten zijn van een goede kwaliteit.

Echter is het een drama om op dagen zoals kerst en valentijn op den dag ervoor een kaart te bestellen. De app laat dan af weten en de website ook en als klap op de vuurpijl is de klantenservice ook volledig onbereikbaar.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De kaarten zijn leuk

Kaarten zijn duurder geworden en de app werkt steeds niet goed! Ook via safari kaart genaakt, krijg melding dat er iets fout gegaan is, maak kaart opnieuw en bij afrekenen staat gewoon de eerste kaart er bij. Dit is al vaker gebeurd, maar na de melding staat je winkelmandje op leeg.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke site. Heel veel keuze waardoor je bij het schrijven van de ene kaart al meteen weer ideetjes opdoet voor een andere. Ik vind de prijs ook buitengewoon aangenaam.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kaarten zijn er genoeg, voor verschillende momenten

Website loopt regelmatig vast op iPad en over de app niks dan slechts. Die loopt altijd vast!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

leuke kaarten goeie acties snelle bezorging

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel veel keus uit originele kaarten

Ik heb meer moeite met het maken van de tekst. Met name het vergroten of verkleinen van de letters. Ligt dat aan mij of is er iets veranderd in het opmaken.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Webshop loopt regelmatig vast. Net een kaart besteld maar deze 3x opnieuw moeten maken omdat de pagina vast was gelopen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duideliijk in wat je krijgt en veel mogelijkheden. Tot dusver steeds vlekkeloos uitgevoerd

website erg traag...bijna afgehaakt, maar mogelijk ten gevolge van Valentijnsdag morgen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en makkelijk een kaartje, bloemen of iets anders versturen als bedankje, cadeau of zomaar iets liefs.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

SUPER BEDRIJF IK BEN ER BLIJ MEE, ALTIJD OP TIJD DUS VOOR IEDEREEN EEN FEESTJE.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kaarten

Vindt het bewerken, en de doorlooptijd van het opslaan etc erg lang duren.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam