perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd goede service, producten van goede kwaliteit. Zeer gebruiksvriendelijke site. Alles wijst zich vanzelf! Helemaal TOP.

Niet van toepassing.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel veel keus! Goede service en heel klantvriendelijk!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ben altijd heel tevreden, al jaren. Slecht 1 kaart is nooit aangekomen. Vandaar 4,5 ster

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd snel en correcte aflevering, prima klantenservice en goeie producten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel leuke kaarten, duidelijke bewerking, juiste bezorging volgens bestelling (ook als ze in de wacht staan) Prima service!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Greetz is super Ruime keuze goede kwaliteit.

Alleen jammer de helium ballon was deze keer heel snel leeg, jammer vaker een besteld dit is dan ook de eerste keer geweest dat de ballon niet goed was jammer want ze zijn niet , goedkoop..bedankt voor u begrip.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede en snelle service het ziet e verzorgd uit!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

inmiddels ik weet niet hoeveel kaarten verstuurd nog nooit problemen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overzichtelijke site, leuke service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kaarten verzending top

Bij verzending van ballon en later een keer bloemen is het wel eens mis gegaan. Bij het 1e werd een blije ballon bezorgd in plaats van een neutrale ballon (iemand was ziek) die ik had bezorgd. Bij de bloemen kwamen de bloemen niet aan. Bij zulk soort dingen mailtje nasturen of alles naar wens is gegaan/

zeer slecht, onaanvaardbaar

Stuur a.u.b. geen lokkertjes meer met kortingen die op het einde van de bestelling maar een dag geldig blijken te zijn!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede en correcte verzending

niet van toepassing

voldoende, een redelijke ervaring

Wat meer stickers met een bloemen en/of mannendingen...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gemakkelijk en heeeeeeel veel keuze!

Geen opmerkingen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten, redelijk geprijsd, snelle afhandeling.

Als je een persoon uit je adresbestand al een kaart hebt gestuurd voor zijn of haar verjaardag, komt er toch nog steeds een herinnering via mail dat je nog een kaart moet sturen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

de website

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Greetz is Great! Doet wat het belooft en regelmatig leuke acties, die je aansporen om iemand een persoonlijke groet of felicitatie te sturen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

kan er geen enkele bedenken

Vorig jaar ontving ik een "bloementaart" voor mijn verjaardag. De bloemen waren verwelkt en slap, een aantal bloemen waren al uit de "taart" gevallen en het geheel zag er armzalig uit. Ik heb er toen niets van gezegd, want ik wilde niet dat de zender er iets van zou horen. Bovendien had ik dezelfde persoon een verjaarsboeket gestuurd en ik vroeg me af of dat er net zo armetierig had uitgezien. Dit was de eerste en laatste keer dat ik bloemen bestel via Greetz

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

GOED overzicht .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Helemaal top! Ik woon in de US en Greetz wordt mijn nieuwe kado bezorger in NL. Goede selectie en snelle levering in prachtige verpakking!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

leuke kaarten en leuke acties en een makkelijk traject via de website voor het bestellen van artikelen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

erg veel keus!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

fantastisch assortiment! En mooie rode dozen voor de ballonnen zo voor Valentijn!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam