voldoende, een redelijke ervaring

de website werkt vandaag met veel fouten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Verstuur al jarenlang kaarten via Greetz en ben heel erg tevreden. Nooit klachten gehad! En ik waardeerde het zeer dat ik vorig jaar voor het eerst zelf een verjaardagskaart kreeg van Greetz zelf om mij te feliciteren! Top!

Het zou prettig zijn als je bij orderhistorie kon zoeken op naam. Dan kun je in 1 oogopslag zien welke kaarten je al verstuurd hebt naar iemand. Als je zoals ik al jarenlang gebruikt maakt van Greetz is het een hele klus om terug te scrollen naar voorgaande jaren in orderhistorie. Ik dus al eens iemand dezelfde kaart gestuurd, dat us niet de bedoeling!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

makkelijke werkwijze ,gekleurde enveloppen ,altijd op tijd ,leuke acties

weet ik niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

gaaf en goed

ga zo door

goede service, goed behandeld

Pluspunten

nooit in teleurgesteld, makkelijk te gebruiken zowel in de app als de computer

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ruime keuze en supermakkelijk. prima uitvoering! al vele jaren een tevreden klant.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

het zorgt voor goede levering en het is gewoon geweldig!!!

ik heb er geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De kaarten zijn leuk orgineel .Het wordt op tijd bezorgd. Ook de acties zijn goed!Alles komt keurig verzorgd aan!

Ga zo door!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk dat je je kaart heel persoonlijk kunt maken met eigen lettertype, foto's, muziek, grootte en kleur van de envelop. Ik kies bijna altijd voor een kaart van Greetz, in plaats van een 'saai' kaartje uit de winkel. Heel leuk, en ook een goeie prijs!

Ik irriteer me echt máteloos aan het maken van de tekst in het kaartje. Óf de tekst past zich niet goed aan aan de kleur en lettertype die ik heb gekozen, óf de tekst is ineens weer helemaal weg als ik naar de rechterzijde fungeer. Ik ben vaak een half uur verder voordat het een keer gelukt is, dus ik vind dat jullie daar wel even wat meer gebruiksgemak aan toe kunnen voegen Greetz!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goeie service, prachtige kaarten ben al jaren een trouwe klant ( denk een van de beste ;-) kost me veel centen maar erg goed besteed)

slechter dan verwacht

doen wat het belooft dus gratis rode envelop leveren bij valentijnskaart. Heb nu 0,35 moeten betalen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie producten en goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bloemen zijn super vers

slechter dan verwacht

Als je een kaart maakt met een plaatje is het moeilijk te verplaatsen voor een 2e keer en het verspringt zodra je denkt dat je klaar bent.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De kaart was makkelijk te kiezen en te beschrijven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Toppie site, makkelijk en altijd makkelijk en zeer doeltreffend ook als je in de avond er achter komt dat er nog een aandachtspunt c.q. gebeurtenis op kort termijn op komst is. "BIG SMILE".

voldoende, een redelijke ervaring

Heel raar dat je niet gewoon één pakket van twee producten kunt maken en echt belachelijk dat je daarom ook dubbele verzendkosten moet betalen!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

redelijk toegankelijk.

bij upload nadat je een keer heb opgeslagen, is de foto niet meer in beeld. erg irritant.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vooral het gemak en de betrouwbaarheid!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel keus

Acties heel beperkt en geen ruimte voor flexibiliteit, bereikbaarheid site super slecht, knalt er steeds uit, en dan moet ik opnieuw beginnen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

veel keuze, duidelijk, praktisch

minder keuze ;)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

perfect!

geen!

Laarderhoogtweg 20