perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

service helemaal top, je ziet meteen of de bestelling gelukt is,en je hoeft de deur niet uit om een kaartje te kopen.

niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb nu meerdere kaarten, bloemen en of andere cadeau's via Greetz laten verzenden. Tot nog toe is dit altijd goed gegaan. Wat ik zo fijn vind, is dat ze altijd bezorgen op de beloofde bezorgdatum.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Handige app, kan ik snel en makkelijk bestellen. Super gebruikers vriendelijk! Erg professioneel.

Niks

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Variatie in soorten kaarten Mogelijkheden om een cadeau mee te verzenden

-meer lettertypes -mogelijkheid om enveloppe te decoreren -mogelijkheud om een setje met een aantal zelf ontworpen blanco wenskaarten te bestellen maken/bestellen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, accuraat, volop keus.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

altijd op tijd. En mocht er iets mis gaan wordt het altijd opgelost. Prima service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

alles simpel en snel te regelen

geen

slechter dan verwacht

Pluspunten

Ruime keuze aan kaarten en de mogelijkheid om zelf de kaart nog te bewerken.

De bezorgdata zijn echt slecht en onterecht aangegeven. Jullie suggereren dat indien voor 22.00 uur (op de site) of voor 20.00 uur (bij klantenservice) besteld, de volgende dag wordt bezorgd. Daar ben ik nu 2 keer in teleurgesteld doordat dit gewoon niet waar is. Had ik de kaart helemaal gemaakt, voor 20.00 uur, was het niet mogelijk om de kaart de volgende dag te laten bezorgen. Slechte zaak. En misleiding voor de klant. Dan ga ik dus naar een concurrent die dit wel duidelijk en eerlijk aan geeft.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Perfecte oplossing als je zelf er niet op uit kunt om toch een kaart- met of zonder cadeau te sturen.

kan er geen bedenken

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke kaarten en ook de fotokaarten zijn leuk om zelf te maken

mogen wat meer variaties bij om de kaarten aan te kleden bv met een leuk fotoframe, achtergrondkleur is ook een optie, iets meer van deze tijd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Je kan alles maken of vinden wat je zelf wilt.

iets leukere foto kaarten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super mooi gedaan!! Snelle service! Toppie!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke manier van een kaart versturen. Handig dat je het ook van tevoren kan doen.

Niet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle, goede service en groot aanbod.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

mooie kaarten .... op tijd verstuurd en leuk zelf af te maken met stickers ed en ook de kleur envelop zelf uit te zoeken !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en veel keus, prima en duidelijk website. Prijs kwaliteit goed.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd netjes op tijd afgeleverd

voor het eerst met de app gewerkt. Vond ik tegenvallen. Heb 3 maal een nieuwe kaart moeten maken. Als je meerdere adressen uit je adresboek nodig hebt kun je die niet in 1 keer aanvinken en selecteren. Is dan veel werk.

goede service, goed behandeld

Zowel app als website lopen regelmatig vast Meerdere foto's gebruiken zou makkelijker moeten kunnen , is soms lastig loopt dan erg vast vast

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen idee, want bij een bedrijf dat zo werkt breek ik onmiddellijk mijn bestelling af.

Wat een belazerij! Greetz biedt kaartjes aan voor € 2,50 en vermeldt juichend op onder meer. de home page dat deze nog op dezelfde dag kunnen worden bezorgd. Pas als je het hele kaartje klaar hebt (uitzoeken, tekst bedenken en typen, versieren, adresseren; dit is nog best een klus) blijkt dat bezorgen dezelfde dag € 8,95 extra kost! Dus ipv de getoonde € 2,50 betaal je maar liefst € 11,45 voor een kaartje. Een onaangename verrassing achteraf is m.i. geen eerlijke manier van zaken doen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

prima service, bezorging loopt prima. Kaarten zijn goed bewerkbaar

Kaarten zijn wat oubollig. Achtergrond keus voor de binnenkant zou leuk zijn.

voldoende, een redelijke ervaring

Het inloggen loopt steeds vast en is daardoor niet mogelijk.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam