perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kaarten, veel keuze, goede site

Misschien iets snellere site qua gebruik voor i pad

voldoende, een redelijke ervaring

De bezorg tijden duidelijker aangeven zou vandaag tussen 18:00 en 22:30 bezorgd worden alleen is nog steeds bouwt bezorgd (23:00) terwijl ik extra geld heb betaald om vandaag geleverd te krijgen !! Het is al laat en iedereen slaapt en ik moet nog wakker blijven

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijke website. Kan eigen creativiteit gebruiken bij maken van kaarten. Goede cadeauservice Altijd op tijd met afleveren zoals gevraagd, zelfs de bloemen zijn altijd goed afgeleverd!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering en automatische adres opslag. Overzichtelijke betaling en leuke korting code door de samenwerking met Dirk supermarkt.

Ik vind de bewerking van de kaart wat minimaal. Zou graag zien dat je de achtergrond kan kleuren en een kader om foto´s of de rand van de kaart kan doen. De plaatjes die je toe kan voegen zijn leuk maar kan uitgebreider in categorieën. Eerlijk gezegd bestel ik vaker op kaartje2go, zou daar eerder een kaart bestellen qua bewerking. Daar makkelijker in gebruik. Ik beveel jullie dus nog niet aan.. maar wie weet wat nog kan komen..

slechter dan verwacht

Pluspunten

snelheid van bestellen en hoe het eruit ziet

Waardeloos werken om een kaart in te vullen iets anders dan de standaard.

slechter dan verwacht

Pluspunten

heel veel keus

niet gebruiks vriendelijk als je geen standaard lettergrootte, kleur en lettertype gebruikt. Voor ieder woord weer opnieuw instellen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

We bestelden op zaterdagavond een ballon voor ons neefje dat op maandag jarig was. Behalve dat het gebruiksgemak van de site prima is, vonden wij het zo ontzettende sympathiek dat de ballon vroeg in de ochtend, voordat onze neef naar school ging bezorgd werd. Echt super service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime keus en altijd perfecte afleveringen.

Niets

slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik krijg een nieuwe kaart, maar met heel veel kans dat ik wederom een kaart in de kreukels opgestuurd krijg.

Ik heb net een supersize kaart binnen gekregen als verjaardagskaart voor mijn zoon. Deze was helemaal verbogen en zat vol met ezelsoren. Ik krijg weliswaar een nieuwe kaart aangeboden, die vandaag nog wordt verstuurd, maar ik gaf als tip voor mw. Noa( ik kreeg geen achternaam) dat zo'n kaart van die afmeting beter beschermd zou moeten worden bezorgd omdat deze kaart zo groot is dat er bij de postnl een elastiek, juist om deze kaart, heen gaat en hij in de stapels post in de tas terecht komt en dan veel te kwetsbaar is zonder deugdelijke beschermhoes. Noa zei dat ik dit UITERAARD TEGEN BETALING kon laten regelen. Ik ben het daar absoluut niet mee eens. Als je als bedrijf een supersize kaart aanbiedt aan klanten, hoor je die als service zo stevig mogelijk te verzenden. Dit mag je niet aan het toeval overlaten. Jullie concurrenten laten het wel goed beschermd verzenden, dus waarom jullie niet? Het is dat ik de kaart voor de zekerheid twee dagen te vroeg heb laten opsturen, anders had ik nu geen kans meer op een nette kaart op tijd voor de verjaardag!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

veel keuze, snelle bezorging, mooie kwaliteit kaarten

het zo leuk zijn om de kleur enveloppe te kiezen zonder extra kosten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

makkelijke site om eigen gemaakte foto's te versturen

zo houden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel en goed

duidelijker qua bewerking , tekst soms niet handig

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en handig voor iedereen goedkoop veel producten

Ook bij PostNL sneller bezorgen Meer stickers

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijke manier om kaarten te versturen

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

heel eenvoudig vanuit je stoel een attentie versturen.

prijzen cadeaus kunnen best iets lager.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super, altijd keurige bezorging en heel veel keuze in kaarten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

veel keuze en lekker snel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fruit wordt altijd netjes per doos afgeleverd

houden zo

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik vind Greetz een heel prettig bedrijf. Ze hebben heel veel keuze. Prijs / kwaliteit verhouding is goed. En de levering is ook snel! Daarbij is de communicatie met de klant heel goed en vind ik de site meer dan duidelijk.

Ik heb geen verbeterpunten!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het pakketje werd op vrijdag online besteld met als doel een verrassinglevering op maandag. Echter is het pakketje nooit aangekomen. Ik heb hier eveneens nooit een bericht over gehad, tot ik zelf telefonisch contact heb genomen. Er werd zelfs geen vergoeding aangeboden en de bestelling werd doodleuk geannuleerd.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bestelling wordt goed verzorgd.

Soms eens steekproeven nemen voor wat betreft de bloemen. Ik kreeg op 16 januari j.l. een boeket gerbera's die heel snel slecht werden. Ik vond het boeket er ook slordig uit zien. Ik heb ze ooit eerder ontvangen of cadeau gedaan toen was het vele malen beter. Het is ook teleurstellend voor de gever,

goede service, goed behandeld

Pluspunten

hier kun je echt van op aan!

vaak vastlopen tijden een fotobewerking van een kaart.

voldoende, een redelijke ervaring

teveel te lezen op uw keuzesite bij bestelling vetgedrukt voor wat het belangrijkste is

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam