goede service, goed behandeld

Pluspunten

ruime keuze. overzichtelijk. mooi werk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik zou het iedereen aanbevelen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ben heel blij met Greetz, Zij zorgen er voor dat ik op elk moment wanneer het mij uitkomt een kaart kan verzenden.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

weinig

als men bloemen aanbiedt om het door de brieven te kunnen doen moet dat ook daad werkelijk gebeuren, maar niets is minder waar, men mag ze nu ophalen, met de mededeling na 2 werkdagen. Want het lukte niet, lekker makkelijk. Er bestaan ook nog buren. Ben weer teleurgesteld in Greetz. En ik heb het geld niet op mijn rug groeien.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

Wij hebben zo een bedrijf op markt niet nodig.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

makkelijk site en erg leuk assortiment.

Vandaag een ballon besteld en ik hoop dat hij nu wel geleverd wordt want bij mijn laatste bestelling was het niet goed gegaan, ik moet er wel bij vertellen dat jullie later wel je best hebben gedaan om het goed te maken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

veel keuze en leuke kado's

heb ik niet kunnen vinden!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede ervaringen. Ook bestellingen buitenland.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden met Greetz

De namen zijn snel te groot wat tekens betreft. Dat zouden wel vijf tekens meer mogen zijn omdat je soms langere namen hebt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed op tijd, leuk assortiment en gebruikersvriendelijk

goede service, goed behandeld

met toevoegen adres kan allen door middel van plakken en dan weg met tekst en dan kun je ingeven

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

helemaal blij met jullie goede service. Omdat wij in het buitenland wonen is het voor ons extra handig om vrienden en familie een kaartje te sturen. Ook heel blij met de mogelijkheid van eenmalige machtiging, scheelt een hoop gedoe met betalen.

helemaal geen verbetertips, gewoon zo doorgaan.

Ga zo door!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

geweldige accurate service

echter: maar een actie tegelijk mogelijk: of gratis verzenden van bloemen, maar dan kun je je kaartjescode (voor een gratis bijpassend kaartje) niet meer gebruiken. wel jammer

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bezorgdatum kiezen kan ver voorruit Uitgebreide collectie Extra opties mogelijk Schappelijke prijzen

Meer mogelijkheden qua categorie (bijvoorbeeld christelijke geboortekaarten en christelijke rouwkaarten) Mogelijkheid om teksten op voorkant aan te passend. Geeft meer mogelijkheden voor een leuke kaart uitzoeken, maar de tekst op de voorkant de plank volledig misslaat. Versieringen qua verhouding ook aan kunnen passen. Dus niet alleen groter kleiner, maar bijvoorbeeld ook smaller. Zo is er een heel mooi kader, maar die is vierkant en dat staat toch minder op een rechthoekige kaart.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnel. Altijd op tijd. Leuke kaarten en leuke cadeau's.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prima bedrijf dikke 8

jammer dat als je op zaterdag bestel,de kaart niet op maandag via de postbode kan worden bezorgd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kaarten en een correcte aflevering op datum

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Nog nooit een probleem gehad bij het maken en versturen van kaarten!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

bestellingen worden correct uigevoerd.PRIMA.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

eerste keer voor mij. was niet bekend. dit is m,n eerste bestelling. ben zeer benieuwd. het is zo wie zo makkelijk om iets te regelen. en alles is duidelijk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer makkelijk te bestellen, betalen en keurig op tijd verzonden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, gemakkelijk, altijd op tijd.

Laat klant kortingscodes en kaart combineren. Hoe meer je koopt, hoe meer korting.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam