goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, goed en accuraat. Als het niet goed gaat een snelle en correcte reactie van de klantenservice er achter aan en directe actie om de fout te corrigeren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben zo blij met jullie. Dank je wel.

Ik zou het niet weten. Ga zo door.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keuze in kaarten, goede personalisatiemogelijkheden, altijd correcte afhandeling en makkelijk betalen.

Meer dan eens heb ik meegemaakt dat de site/app aan het einde van het bestelproces crashte en ik weer helemaal opnieuw moest beginnen. Heel vervelend als dat gebeurt!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik gebruik Greetz altijd voor persoonlijke kaarten. Niet alleen voor verjaardagen maar ook voor andere gelegenheden. Leuke kortingsacties met gratis postzegels en kaarten.

Meer bewerkingsmogelijkheden voor de persoonlijke foto kaarten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

mooie kaarten, duidelijke site en áltijd de kaart op tijd bezorgd.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk aanbod. klantvriendelijke site....

geen kortingsaanbiedingen net na een bestelling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd en zóveel keuze!!

Soms kan ik niet automatisch laten afschrijven terwijl dat wel mijn voorkeur heeft.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kwaliteit, goede service en een gebruiksvriendelijke website.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Als ik snel even een kaartje wil sturen, of als ik een persoonlijke kaart wil sturen! Met Greetz kan het allemaal. Net dat kleine gebaar, want een kaartje zegt zo veel!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle verwerking.

als je een kleur, lettertype of grootte uitkiest, schiet hij vaak terug naar het uitgangspunt.

goede service, goed behandeld

De bloemen kan je beter weg doen ??

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service, mooie kaarten, al vele kaarten verstuurd via Greetz! Toen er toch een keer een minder mooie kaart verstuurd was, erg goede service!

Geen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Erg uitgebreid. Mooie kaarten, leuke stickers en veel lettertypes. Ook erg gebruiksvriendelijk.

Werkt vaak niet goed op apple ipad. Loopt dan vast bij opslaan in mygreetz. Werkt niet altijd goed met firefox browser. (Kleur tekst niet te kiezen).

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

gemakkelijk om de kaarten thuis te maken

Tegenwoordig ben je een kaart aan het maken en heb je lettertype en lettergrote gekozen en als je dan een kaart aan het maken bent gaat het weer naar het standaardprogramma'.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zo af en toe een gratis postzegel

Wat vaker een gratis postzegel

voldoende, een redelijke ervaring

Dat de kaarten nog wel eens te laat aankomen!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie collectie kaarten

tijdens het maken en opslaan van de kaarten gaat de inhoud vaak verloren en moet ik weer opnieuw beginnen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Grote keuze uit kaarten en heel veel mogelijkheden om zelf bij te versieren en aan te vullen. Makkelijk te bedienen website en regelmatig leuke kortingen.

Eigenlijk geen echte verbeterpunten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wat beloofd is, wordt gedaan: de kaarten worden direct verstuurd. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam