Meer dan verwacht

Vlot bezorgt. Je krijgt bericht

Zeer fijne samenwerking

Zeer bevredigend

Super qua aanbod én klantvriendelijkheid

Ik gebruik altijd de site van Greetz als ik iemand wil verrassen met een kaart met of zonder verrassing erbij. Supersimpel en snel geregeld en als je iets vergeet dan lost de geweldige klantenservice dit snel en graag voor je op.

Gemakkelijk

Kaartje vergeten te posten? Snel via Greetz, je hoeft er je huis niet meer voor uit. Werkt perfect! Ballonnen versturen, super leuk voor de ontvanger.

Niet geleverd

Heel jammer. Maar mijn kaartje is niet bij de jarige aangekomen. Dit vind ik erg sneu. Mvg

Topper!

Zweefgarantie:Had een ballon die zakte al heel snel,gebeld en gelijk een nieuwe gekregen.Nu drie weken geleden een ballon besteld en keurig op kleinkind haar verjaardag bezorgd. Service Top!

Heel erg beroerd

Een bezorging als verrassing op tijd besteld voor 25/7/2020 En deze bezorging staat nu nog op gepland. Ik ben hier zeer ontevreden over en verwacht dat de 100% tevredenheidgarantie wordt nageleefd.. Ordernummer:

Veel keus. Netjes op tijd bij geadresseerde

Gewoon goed.

Ik bestel vaker via Greetz kaarten. Altijd prima geregeld. Het enige wat mij stoort is het volgende: Als je een condoleancekaart uitzoeken aanvinkt, verschijnen er tussen de kaarten ook slogans met bijv “stuur nu een vakantiegroet” Ook al eens gezien dat er staat, terwijl je condoleancekaarten aangevinkt hebt “waarmee wil je je verrassing compleet maken” bijv ballon, chocalade,bloemen. Ongepast bij condoleancekaarten. Heb dit al eens eerder gemeld en toen zou er naar gekeken worden. Doe er liever iets aan.

mijn ervaringen zijn gewoon Positief!

Ook als ik een bestelling niet helemaal goed heb gedaan en daar achter kom, heb ik ervaren hoe vriendelijk de medewerkers van Greetz dit ten gunste van mij oplossen, top. De bestelling is nog nooit fout gegaan, altijd super verzorgd.

PRIMA

ALLES NETJES EN GOED GEDRUKT WAT NAMEN BETREFT< WAT WIL JE NOG MEER ??????

Goede kwaliteit, en correct.

Ik ben dik tevreden.

leuke ****

zomaar. omdat het kan. lieve vrijblijvendheid met een feestelijk tintje. zo ga je met elkaar om!

Te laat bezorgd

Op tijd bestelling geplaatst, pad op de dag dat het bezorg moest worden op de post gedaan. Verrassing mislukt. Jammer!

Fotokaart maken moeilijk

Bij het maken van een fotokaart bleef steeds een pagina van de kaart hangen met een stukje van de gekozen afbeelding er op. Onduidelijk is of dit nu wordt afgedrukt of niet. Ook is het moeilijk de stickers en foto’s in de juiste grootte en op de juiste plaats te krijgen. Jammer!

Handig altijd op tijd

De kaarten die ik uitzoekt zijn leuk en van goede kwaliteit. Zijn altijd nog op tijd bezorgt. En ze prijs is uiteenlopend dus voor iedereen wat. Grappig , tot serieus. De kadootjes die men kan uitzoeken vind ik wel aan de dure kant.

ik had mijn bestelling op het laatste moment ergens anders willen laten bezorgen hier is geweldig op gereageerd en aan mijn wensen voldaan echt een aanrader ga zeker vaker van jullie gebruik maken jullie zijn in 1 word geweldig

Greetz doet op professionele manier wat ze beloofd

Meerdere keren hebben we ervaren dat Greetz uitzonderlijk goede producten levert en een perfecte service verleent.

Top!!!

Voor welk onderwerp beleving of wat dan ook een prachtige mooie grappige of ontroerende kaarten te maken naar eigen keuze TOP!!!!

De kaart die ik voor mijn oma heb laten bezorgen is Nooit aangekomen bij mijn oma

Ik heb mijn oma een kaart gestuurd omdat zij een ernstige operatie had vind het wel heel jammer dat deze kaart nooit binnen is gekomen!

gewoon maar doen

een xl kaart bestellen maar gewoon een kleine kaart versturen of medium geen idee wat het in hun ogen is! dan de kaart te laat aangekomen terwijl er wel een mail wordt verstuurd dat hij op de 22e aankomt, is hij pas op de 23e aangekomen. 1 keer iets besteld en gelijk teleurgesteld!

Heel goed.

De bestelde kaarten komen altijd op tijd.

post krijgen blijft leuk, en is super makkelijk door de diensten van Greetz

steeds meer berichten, felicitaties ed verlopen tegenwoordig dmv sms, app, mail. Maar hoe leuk is het als er een kaart op je deurmat ligt?! Ik houd van post sturen en krijgen.

Niet bezorgd op de afgesproken dag

Als ik een - nog vrij dure ook - bestelling plaats voor een kaart en ballon, om te laten bezorgen op de verjaardag, is mijn verwachting dat deze op de afgesproken dag wordt bezorgd. Dat is niet gebeurd. Indien er twijfels zijn of dat haalbaar is, verwacht ik dat dat heel duidelijk en expliciet bij het plaatsen van de bestelling wordt weergegeven, zodat er nog de mogelijkheid is om een eerdere leverdatum in te voeren of af te zien van de bestelling.

grandioos

super snelle levering