slechter dan verwacht

Pluspunten

Uitgebreide collectie. Prettige website.

Jammer dat het Ryanair verdienmodel steeds prominenter wordt. (Ryanair heeft het inmiddels aangepast en is klantvriendelijk geworden). Je moet opletten om niet op de verkeerde keuze knop te drukken en ongewenst één van de extra's op de rekening te zien. Recente irritatie is het wijzigen van de locatie van de gewenste kaart grootte van eerste plaats naar laatste.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer heldere en prompte communicatie. Prima track&trace systeem Leuke kaarten die makkelijk te personaliseren te zijn

Men houdt een slag om de arm wat betreft het leveren op zondag ("wij kunnen dit nit garanderen") wat uiteindelijk wel stipt gebeurde. Daardoor zat ik onnodig in de rats of de kaart wel op tijd zou aankomen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

bezorging altijd op tijd prima klantenservice Ik beveel greetz aan beter is er niet De keus is zeer groot

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel , eenvoudig , en met cadeautjes erg origineel bezorgd , dikke pluim!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, leuke kado"s

Ik heb een bedrukte mok besteld, maar bij het eindresultaat kreeg ik alleen de achterkant van de mok te zien en niet de voorkant. Ik weet nu niet of de foto en de tekst goed op de mok geplaatst zijn. Zou vervelend zijn als het niet is gelukt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijne interface, makkelijk en op tijd bezorgd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Houdt zich aan de datum !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Op elk uur van de dag een gepaste kaart kunnen versturen voor een reeele prijs.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten en cadeaus. makkelijk om te versturen en altijd op tijd. Dikke pluim

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

veel keus in verschillende kaarten Makkelijk te maken naar eigen wens

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Nooit meer een verjaardag vergeten. Snel bezorgd. Leueke kaarten en een lersoonlijk tintje eraan geven is mogelijk.

Site zit soms vast, en vind het altijd moeilijk om stampz en kortingscode te doen. Kan niet samen maar zie ook niet hoe je het dan moet doen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijke manier om kaarten en zelfs kleine presentjes te verzenden.

Als een adres nog niet in het Greetz-adresboek staat, kan je klikken op 'contacten', dus uit je device en vervolgens ben je alles kwijt en kan je opnieuw beginnen. Tevens kan je geen adressen uit je contacten toevoegen als je een nieuw contact (vantevoren dus) wil aanmaken. Vroeger kon dit volgens mij wel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vanuit je stoel ervoor zorgen, dat iemand een persoonlijk kaartje krijgt. Soms met een wel erg persoonlijk tintje (foto). 1 keer is een kaart niet op de juiste datum bezorgd (weken later lag de kaart ineens in de bus bij geadresseerde) en na 1 telefoontje netjes mijn geld terug gekregen.

Geen. Ga gewoon zo door

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Handige website om dingen te maken. Extra's zoals een upload programma voor adressen.

Had in het begin gekozen voor blauwe enveloppen. Bij het bestellen stond deze weer op wit. Kon deze, ondanks de aanwezigheid van een wijzigknop, niet aanpassen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top snelheid en mooie kwaliteit van de foto's. ..ik hadden er ruim 34 gebruikt. Alle details erop. Top

goede service, goed behandeld

Pluspunten

leuke kaarten en genoeg keus.

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk en goed verzorgd. Altijd op tij bezorgd.

Jammer dat iDeal betalen zo vaak mislukt bij jullie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super leuk, super snel, super eenvoudig maar vooral handig en goed!

mogelijk wat meer leuke toepasselijke plaatjes ter versiering in de zelf te maken teksten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, veel mogelijkheden fantastisch dat GREETZ er is

De GREETZ app mag wat uitgebreider en makkelijker in gebruik gemaakt worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitstekend service van Greetz! Zoals afsproken was alles op tijd bezorgd op locatie. Top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Effectieve manier van een kaartje versturen! Werkt altijd prima!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam