Alleen jammer dat bij het afrekenen de postzegel toch is gerekend. Bij invullen van het woord postzegel zou deze niet gerekend worden

Met Greetz in zee wordt iedereen tevree....

professionele benadering van het bedrijf voor het uitvoeren van wenskaarten.

Prima en goede bezorging!

Mooie kaarten en altijd op tijd bezorgd!

Altijd GOED!

heb een kortingscode voor een kaart

er wordt gezegd;postzegel bij elke kaart gratis. Maar niet bij mijn kaart met kortingscode!!Dat staat niet bij se voorwaarden. Er staat:bij elke kaart

super service

super

Geen stress maar Greetz op zijn BEST

Beste mensen van Greetz, Regelmatig bestel ik bloemen, of ballonnen met kaartjes voor heuglijke gebeurtenissen. van Bestelling tot Aflevering, het op de hoogte gehouden worden etc. is voor mij een reden om steeds voor Greetz te kiezen.

Bloemen en kaarten.

Geweldige site. Ziet er goed uit. Zelf kaarten maken, zelfs een dame van 70 kan het dat zegt wat over Greetz. Loes

Geweldig hoe snel je een leuke persoonlijke kaart kan samenstellen en verstuurd wordt!

Toppie! Begrijpelijk dat zoveel mensen Greetz weten te vinden!

vooral bezorging valt tegen

Mijn 90 jarige tante krijgt de bloemen voor haar verjaardag pas om 20.35 uur. Dat is mosterd na de maaltijd. 1-TRWXWJRYTE

Zie onder

Helaas niet de beloofde gratis postzegel ? Ik heb waarschijnlijk iets niet goed gedaan vrgr Renata

Veel keus goede service en bezorging

Altijd goed en op tijd

Positief, alleen tekst in tekstvak zetten levert probleem op

Handig snel maar mis een hoop

Ik gebruik Greetz heel vaak omdat ik heel slecht ben in kaarten kopen. Nu krijgt iedereen wel een kaartje omdat ik het op de gekste tijden even kan regelen. Mis alleen echt bij zelf kaarten maken met fotos, leuke kaders , laatst condoleance kaart met foto gemaakt. Dan Mis ik echt even de zwarte rand die ik er om kan doen of als je een collage maakt.

Snel een mooie kaart laten bezorgen

Op een snelle en handige manier een mooie kaart sturen naar iemand.

Verdrietig!

Kaart is nooit aangekomen!

Ik heb gezocht en gevonden.

Gehoord van vriendinnen en ervaren wat een stress het kan verminderen om niet zelf naar de brievenbus hoef te gaan en naar de winkel om een kaart uit te zoeken

De ballon was niet geaccepteerd door het vakantiepark en een medswerkster heeft ervoor gezorgd dat de ballon de volgende dag alsnog bezorgd werd! Chapeau!

Uitstekend!

Duidelijke informatie, grote keuze, en goeie kwaliteit!

Van maken tot bezorgen, leuk om te doen.

Via de site doorloop je makkelijk het hele proces. Voor jong en oud leuk om te doen.

Duidelijke site, mooie bloemen en snelle levering!

Ik ben heel tevreden over Greetz! De bestelde bloemen zagen er uit zoals op de site, snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden!

Lekker handig!

Regelmatig verstuur ik een kaartje via Greetz. Lekker snel en makkelijk! Wel aan de prijzige kant. Soms met cadeau, maar dat vind ik erg duur.

Helder en duidelijk

Mijn ervaring met kaarten te versturen van greetz zijn prima, voldoet aan mijn wensen Mooie kaarten ruime keuze ook je eigen foto kaarten uit je eigen mappen en je eigen foto's voldoet aan je wensen alles komt ook altijd aan zoals vooraf gemeld kortom zeer tevreden klant

Super vanuit je luie stoel leuke kaarten maken voor iedere gelegenheid.

goede service

to the point