perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten, makkelijke app, kortom superhandig!

Ietsje goedkoper zou fijn zijn..

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Jongens jullie zijn geweldig en wil jullie graag een fijne kerst toewensen en een goed 2017! Margalith Bijleveld

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel makkelijk en snel. Mooie ruime keuze uit kaarten en presentjes

N.v.t

goede service, goed behandeld

Pluspunten

accuraat bij verzending website overzichtelijk steeds meer mogelijk op kaarten foto archief handig, adresboek ook!

afzender adres invulbaar op envelop zou ik prettig vinden

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk om mooie kaarten te maken

Actie's zoals bonuspunten extra gratis kaart is maar een paar dagen geldig, zou mooi zijn als die beschikbaar blijven in je account

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik gebruik altijd Greetz , omdat ik erg tevreden ben !! Dus ik zou niet weten waarom ik naar een ander zou gaan ! Groeten Elisabeth

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

leuke kaarten - goede service- altijd prompt op tijd

meer leuke cadeaus voor kinderen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super handig als je in Curacao woont en snel een leuke persoonlijke kaart of kado wilt laten bezorgen!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Jammer dat de gegevens controle van de adressen pas op het einde van de bestelling gebeurd, beter lijkt mij om deze actie tijdens het invoeren van de adresgegevens te laten plaatsvinden.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Gisteravond bloemen besteld bij Greetz voor de 40e verjaardag van mijn vriendin.... niet bezorgd!!

goede service, goed behandeld

Adres boek is wat onduidelijk kon niet zien of het werkelijk was opgeslagen. Ook kan ik de kaart niet terug zien of alles klopt

voldoende, een redelijke ervaring

Het is fijn als je tussentijds ook de mogelijkheid hebt om je werk tot dat moment op te slaan, als je met de adressen bezig bent. En het is niet leuk en pracktisch dat je maar 25 letters mag gebruiken in de naam!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik maak al jaren gebruik van Greetz. Het bevalt me prima. Groetjes, Anneke Wijnstra

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geweldige kaarten, cadeau's etc. en top dat je een zakelijk account kan krijgen!

Als je verschillende dingen aan wilt maken is het wel een toestand om alles goed te zetten. Je kan iets ook niet kopiëren en er dan andere tekst/adres in zetten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

geweldige service.Heb binnen 14 dagen al drie mensen verrast met een cadeau

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

heerlijk makkelijk voor als je geen kaartje in huis hebt of zoals ik gedaan heb een eigen kerstkaart ontwerpen .handig dat adressenboek

goede service, goed behandeld

Pluspunten

super mooi werk heerlijk om te doen en ieder is blij met mijn eigen ontwerp.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten, snelle afhandeling en goede info over je bestelling

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Grote collectie erg leuke kaarten Zeer betrouwbaar wat betreft kwaliteit en tijdige bezorging

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geen klachten, leuke collectie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keuze

Ook keuze in low butget toevoegen

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam