perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd oke

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeker vijf volle punten waard!

Ik zou het niet weten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige service Ruime keus in kaarten, bloemen en kado's Correcte bezorging

nog geen gevonden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

heeeeeeel goed!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie grappige originele kaarten. Goede service. Beloningen als je regelmatig iets verstuurt zoals postzegel of een gratis kaart.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Eenvoudige site, duidelijk, makkelijk in te vullen en te bewerken!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goeie kwaliteit en snel geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik bener zeker van dat ik een kaart stuur die je niet overal koopt enhij komt altijd op tijd aan

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik weet altijd dat ik op jullie kan rekenen wanneer ik een kaart moet sturen naar vrienden of familie in Nederland. Omdat ik zelf op Curaçao woon, is dit voor mij heel handig en betrouwbaar.

Heb ik niet. Het voldoet voor mij.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De fotokaarten zien er altijd prachtig uit, de levering is altijd perfect op tijd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Superhandig en snel en nog voordelig ook.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ideaal, makkelijk, echt persoonlijk, en leuk om te doen en te sturen. En je maakt er mensen heel erg blij mee

Geen. Ga zo door.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

mooie kaarten, altijd netjes op tijd bezorgd.

Geen. Doe zo verder!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd een prima verzorging en bezorging.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Onzettend nette klantenservice. Goede producten. Doet wat ze belooft.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website, gebruiksvriendelijke, prima kwaliteit kaarten, komen altijd afspraken na, reageren adequaat op klachten, kortom geweldige winkel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte en perfecte afhandeling van de bestelling!!!!!

Ik heb geen ideal etc. mijn betaling moest iemand voor mij regelen, die kon zien wat ik besteld heb voor ons 50 jarig huwelijk dit vind ik privacy gevoelig. Heb hem gezegd dat hij niks mocht vertellen aan de familie en mijn vraag is waarom ik het bedrag 35.70 euro niet kan over maken met een eenmalig machtiging? wel onder 10 euro.????

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles gaat altijd goed en veel keuzes

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prijs, kwaliteit, service helemaal prima!!

Jammer dat er alleen chocolade is en geen ander snoepgoed. Er zijn veel mensen die geen chocolade ed mogen. Voorheen was er ook ander snoepgoed, het zou fijn zijn als dat weer terug komt in het assortiment. Verder helemaal tevreden :)

voldoende, een redelijke ervaring

Zorg dat je de letters ook dikker kan maken en voeg te kiezen afbeeldingen toe.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super dat je bestelling zo snel verstuurd wordt en uit een groot assortiment kan kiezen.

Ik vind het onmogelijk om als je bv 10 kaarten kiest en je daar ook nog een kadootje bij kiest hoe die naar aparte adressen te versturen. Ik heb daarom helaas per kaart en kadootje moeten versturen omdat ik er niet uitkwam hoe dit systeem werkt. De logica ontbreekt voor mij in dit systeem.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prima site, makkelijke manier om kaarten te sturen en ook met een kado erbij, het klopt altijd precies en maak er al vele jaren naar tevredenheid gebruik van.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keus, goede kwaliteit en accurate bezorging.

Goedkopere/kleine ballonnen

slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik had klantenservice gebeld omdat mijn kortingsode werkte niet, en uw medewerker was heel boos aan de telefoon, en ik niet vriendelijk. Ze heeft me uiteindelijk geholpen maar het was beetje moeilijk.

Beter klantenservice training geven.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam