perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer gebruikersvriendelijk programma om zelf kaarten te maken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super fijn bedrijf. Veel keus aan kaarten en niet duur. Ook de acties zijn leuk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

veel keuze qua kaarten en een makkelijk bewerkbaar programma!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

als ik een kaart naar Oostenrijk wil versturen dan met Greetz want dan weet ik tenminste dat ie optijd aankomt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super bedrijf en de kaarten altijd op tijd bezorgd

Geen, ga zo door

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lekker zelf een kaart knutselen op een eenvoudige manier. Maakt het persoonlijk.

In de kerstperiode de klant laten kiezen voor kerst frankering (als het kerstpost betreft) of de normale frankering. Normale frankering heeft voorrang op kerst frankering. Wel zo prettig met een verjaardagskaart die op tijd moet komen. Zeker als je kort van te voren iets verstuurd.....Nu zit ik aan de kerst frankering vast terwijl ik best de gewone frankering had willen betalen want ik bestel tenslotte een verjaardagskaart, gaat ook door tenslotte. Verder super tevreden!!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Correcte communicatie met klant. Servicedesk is snel en duidelijk (en vriendelijk). Voorbeeld voor vele andere website"s. Alle medewerkers en medewerkers een fijn e kerst gewenst en een goed 2017. Ga zo door. Ik ben echt fan geworden het laatste jaar. Gr. Marjan

Zou alleen beter willen zien of ik wel of niet gelogd ben. Niet altijd even duidelijk. Maar dit is geen klacht hoor.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd keurige bezorging en ook op tijd. Ruime keuze aan kaarten en overige producten. Wordt op de hoogte gehouden wanneer je bestelling de deur uit gaat.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Assortiment

Doe er een half uur over om een kaart te maken. Niet normaal

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede en verzorgde verwerking van de bestellingen

Niet mogelijk op kaarten knippen en plakken functie te gebruiken. 1 x te laat met verjaardagsbestelling, zou toen bezorgkosten terug krijgen, is nooit gebeurd. Gratiskaart t/m 15/12 is me op 15/12 niet gelukt om dat te krijgen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke & snelle afhandeling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer verzorgde zending, perfecte afwerking, uiterst snelle levering. Prijs/kwaliteit correct. Kan ik enkel aanbevelen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Verzorgde en heldere site met af en toe leuke aanbiedingen. Met een betrouwbare afhandeling.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ziet er mooi uit

het blijft moeilijk om te ontdekken hoe je een fout kunt herstellen of terug kan naar een vorige pagina.

zeer slecht, onaanvaardbaar

mijn verbeterpunt is gewoon bezorgen op de dag die door Greetz wordt belooft, en niet een dag telaat!!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel keus in kaarten. Perfecte bezorging

De website mag echt verbeterd worden. Ik moet regelmatig opnieuw inloggen en de verwerking is erg traag. Dat wekt veel irritatie op

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Helemaal geweldig, ik hoef de deur niet uit en kan mijn eigen kaartjes ontwerpen. Ik maak dankbaar gebruik van Greetz!

Ik zou het niet weten hahaha

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Jullie verdienen wel 5 STERREN!! TOPPERS....

Op dit moment niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd snel en makkelijk te bewerken. Kaarten komen op tijd aan en zien er altijd verzorgd uit.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mijn naam is Leni Meijer; met die naam sta ik ook bij jullie bekend. Deze week heb ik o.a. een kaart aangemaakt voor fam. Alting. en vanaf toen krijg ik bevestigingsmails gericht aan Fam Alting. Kunt u dit aanpassen binnen mijn account?

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam