goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keus, makkelijk in gebruik, snelle levering, kaarten worden opgeslagen zodat je ze nogmaals kunt bij bestellen, adresboek werkt heel fijn!

Kaartjes mogen bij een grotere bestelling wel een stuk goedkoper worden. Ook de vaststaande tekstvakken, bij de kaarten waarbij je foto's kunt invoegen , kunnen vergroten, verkleinen of verplaatsen zou leuk zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Erg goeie service en bloemen goed op tijd

Kaarten zijn afhankelijk van de post dus niets aan te doen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle bezorging en zoals ik het wilde.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gemakkelijke website. Goede kwaliteit. En correcte en snelle service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website met bestel formulier informatie verstrekking heel goed omtrent af te leveren bloemen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Nooit negatief altijd positief over de correcte afhandeling van het sturen van kaarten.

Nee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

wat een gemak, zoveel verschillende kaarten , zelfs kaarten die je zelf kan ontwerpen, met eigen foto('s) , en dat voor een schappelijk prijsje zelfs versturen doen ze voor je , dit is nou waarvoor internet bedoeld is , en dat heeft Greetz heel goed begrepen.

voldoende, een redelijke ervaring

Vereenvoudiging koppeling adressenbestand zou wenselijk zijn. Over de aanhef ben ik niet erg te spreken. Als iemand een titel heeft, dus verlening van naam invoer, dan is daar geen ruimte voor. 25 tekens is te weinig om correct te kunnen adresseren met bijv. De Heer en Mevrouw Joustra-Vermoolen, of De Heer en Mevrouw W. Joustra, hierbij kom je steeds boven de 25 tekens. Ook vind ik het niet netjes om een voornaam in het eerste veld vermelden. Ik vermoed dat dit eerste veld boven de adressering wordt afgedrukt. Dat hoort niet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Grote collectie, stipte uitvoiering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldig! Goede service! Nooit problemen! Top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuk en makkelijk !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk kaarten versturen. Ook voor oudere mensen ideaal!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Interessante prijs, mooi aanbod, super-snelle levering!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ideaal om kaarten en kadootjes te sturen zoals ik, wonend op het Canarische eiland La Palma.

Versierranden zijn niet meer aan te brengen na kiezen van de foto i.t.t. versieringen..

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima doen wat ze beloven kaart en cadeau waren keurig ingepakt en op de afgesproken tijd/dag bezorgd

Er schiet me niets te binnen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super handig, leuke kaarten / artikelen

Het maken van een fotokaart zou nog iets makkelijker mogen. Decemberzegels gebruiken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gemakkelijk foto uploaden en tekst toevoegen, niet te duur.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fotokaarten

Tijdig aangeven van kortingscode of voucher

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie collectie makkelijk en leuk te maken ook duidelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

GEWELDIG het geduld wat uw medewerksters hebben voor ons 70+/ers een 'gewone' kaart maken lukt mij altijd... maar ik wilde ipv 10 kerstkaarten er 1 bestellen HULP was daarbij gewenst / DANK 1000 x dank om 'gouden' letters te kiezen was voor mij te moeilijk, maar het resultaat is geweldig ! Bijzondere dank aan Anita én Laura ? die mij fantastisch hebben geholpen óók met het bestellen van bloemen voor de KIDS en het gebruiken van de leuke CODES dank JENNY

NEE eigenlijk NIET ben 100% tevreden ! *Alle GOEDS zowél zakelijk, als privé van ons twéé... Luuk en Jenny

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk, persoonlijk en snel. Ik heb al heel wat kaarten via greetz verstuurd, is altijd leuk deze persoonlijk te maken door het toevoegen van een fotootje. Verder is ook de mogelijkheid er iets bij te laten versturen (bloemen, chocola etc) super handig.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam