slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik heb een kaart besteld via greetz voor een verjaardag, hoewel op tijd besteld helaas een dag te laat bezorgd. Ik was erg teleurgesteld, erg jammer dit

Hoewel er geen garantie te geven is met de bezorging vind ik wel dat indien het geen periode van (drukke) feestdagen betreft, op tijd gedane bestellingen op de dag van keuze dienen te worden afgeleverd. Juist nu de kaart met die gekozen dag te maken heeft (verjaardag)!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie uitwerking

nieuwe ideeën

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze in kaarten. Snelle bezorging!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aardig gebaar. Lastig om het te voltooien, duurt te lang om het te fixen. Maar..... Gelukt

Ik wil graag het eindresultaat zien als ik de kaart verstuurd heb.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer duidelijk met bestellen van je product. Snelle en goede levering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

altijd stipt bezorgd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuk assortiment kaarten Gemakkelijk te versturen. Wordt meestal op de aangegeven dag bezorgd.

Als je tekst hebt ingevoerd en je wilt iets aanpassen, bv. lettergrootte of-type, springt de getypte tekst weer op "greetz-lettertype en op donkerblauw".

voldoende, een redelijke ervaring

Wij bestellen twee mokken, en moeten hierover twee maal verzendkosten betalen...terwijl ze naar het zelfde adres worden gestuurd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gebruikersvriendelijke site! Mooi (standaard) lettertype.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

makkelijk, overzichtelijk en een fout op de kaart is zo hersteld

nee

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuk dat je kaarten kunt personaliseren. Als je een fout maakt helpen ze het te herstellen.

Een nog grotere en mooiere collectie zou fijn zijn . Het is toch best prijzig.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ALTIJD STIPT OP TIJD.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel tevreden. Goedkoop en altijd snel bezorgd

slechter dan verwacht

Pluspunten

Makkelijke te maken kaarten Import excelbestand

Kaarten zijn niet geschikt als je aan een stel dat niet getrouwd is een kaart wilt sturen. Bijv. "T.a.v. Peter Bosman en Milou van der Sloot" is niet mogelijk. Dan moet je noodgedwongen een bedrijfsnaam invoeren en met kunst en vliegwerk er iets van maken. In sommig landen hebben sommige huizen of bedrijven geen huisnummer (hoe raar het ook klinkt) Echter dat is een verplicht veld. Dan maar een nul invullen Als je eenmaal de optie 'man' of 'mevrouw' hebt ingevuld en toch liever de kaart als 'Familie' wilt adresseren, dan kun je de gemaakte keuze niet meer uitschakelen / veranderen. Dan volgt dus; Mevr. Fam. P. de Wit. Of je moet het adres eerst verwijderen en weer opnieuw invoeren. Waarom zetten ze naast de optie van Man, Vrouw niet de optie Familie. Twijfel over de adres layout voor internationale postbezorging. Een adres in Dubai heeft een andere layout van velden dan in Zwitserland.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Mooi verzorgd. WYSIWYG = What you see, is what you get.

Iets goedkoper?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

leuke kaartencollectie, veel mogelijkheden om kaart persoonlijk te maken

de site hapert nog al eens waardoor je de hele bestelling overnieuw moet doen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede, snelle levering

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Even geen

Vind het raar dat ik geen nr 17 in kon voeren wel 18/20 .vind het Allex erg moeilijk geworden. Zo ga ik straks geen kaarten meer versturen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

eenvoudig

site ging af en toe vast zitten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd en netjes bezorgd. Ben zeer tevreden.

Gewoon zo doorgaan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk vanaf de bank te bestellen, groot aanbod.

Geen idee

Laarderhoogtweg 20