goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd weer leuk om via Greetz een persoonlijke felicitatie te maken. Met foto's of andere afbeeldingen een leuke kaart maken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd correct en op tijd! Ik verstuur regelmatig kaarten naar het Kroatië, waar de postbezorging niet zo goed geregeld is als in Nederland. Eén keer was de (speciale) kaart niet aangekomen. Greetz stuurde gratis een nieuwe. Top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd een feestje om een leuke, al dan niet persoonlijke (foto) kaart te maken. Of een fles wijn te voorzien van een uniek etiket. Ik krijg altijd veel complimenten en dankbaarheid als ik kaarten verstuur. Toch net wat persoonlijker dan via de mail of bv. Facebook. En de bloemen zijn ook uitstekend. Perfect verstuurd en weken goed. Ik ben Greetz fan.

Misschien als tip: wat meer simpele ansichtkaarten in assortiment, welke zonder envelop verstuurd kunnen worden. Maar wel persoonlijk te maken. Verder ben ik super tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

kaarten zijn altijd op tijd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

LEUKE DINGEN GROEDE BEZORGING

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige site,met genoeg keuze aan kaarten... Ben super tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

geweldig

meer kaarten waar je een naam op kunt invullen zonder foto

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime keuze, veel eigen inbreng mogelijk, snelle levering

slechter dan verwacht

Pluspunten

veel keus in kaarten, je ziet soms door de bomen het bos niet meer, en de keus is wat eenzijdig (zoetig

ik wil ook cadeautjes naar duitsland en frankrijk en Uk kinnen sturen, niet alleen naar belgië.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Weer een kaart verstuurd en ik ben weer heel vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice. Bedankt!

Ga zo door! Eventueel verbeterpunt: dat jullie als klantenservice goed kunnen zien of de foto's op een kaart ook echt goed scherp en niet te donker/licht zijn. Ik kreeg net te horen dat dit ook voor jullie niet echt goed te zien is. Van eerdere keren dat ik gebeld heb, heb ik begrepen dat het wel goed te zien was. Dan is het voor mij niet echt duidelijk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

makkelijk, ziet er mooi uit en veel keuze

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

In één woord geweldig !!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snel geleverd, mooie kwaliteit kaarten . Ben nog nooit teleurgesteld. En ik stuur heel veel kaarten via Greetz.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Betaalbaar, snel en simpel

Nvt

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

veel keuzes

ook goedkopere kaarten en korting als vaste klant bij bestellingen van chocolade etc...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelheid afhandeling, kwaliteit product, website zeer gebruiksvriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime keuze, goede bezorging, kortingsacties

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Grote collectie kaarten, overzichtelijke site en prima service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

MOOIE KWALITEIT KAARTEN EN PRIMA SERVICE

goede service, goed behandeld

Nu nog kunnen storten via I pad (opladen)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Grote keus uit cadeaus en kaarten.

nvt

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

* Ruime keuze * gebruiksvriendelijk

Het programma is vrij traag en loopt geregeld vast.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam