goede service, goed behandeld

Pluspunten

Werkt super goed, is snel en niet duur. Fijn dat ik een zelfgemaakte kaart kan sturen zonder eerst naar de winkel te moeten voor bijvoorbeeld een postzegel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het is zoveel makkelijker, als dat je deur uit moet voor een kaart. Service uitstekend.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Elke keer weer verstuur ik een kaart naar dame of heer. Met of zonder kado, bij Greetz het is altijd goed o o o

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prachtige kaarten,je hoeft de deur niet uit bij slecht weer :-)

Soms lukt het niet helemaal om de kleur te kiezen....maar zal wel aan mij zelf liggen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fantastische sortering kaarten -ook om je eigen foto's op te verwerken. Bestelling is altijd top uitgevoerd. Heb nog nooit iets gemist.

Weet niets te noemen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super bedrijf je wordt keurig en netjes geholpen als je een probleem heb of heeft

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk en snelle service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd weer perfect bezorgd

Ontdekte een foutje op mijn bestelling, maar moest daarom een hele nieuwe kaart maken. Kunnen jullie bewerken op deelelementen doen?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg fijn als er iets onverwachts mis gaat,dat je altijd kan bellen en hulp krijgt een echte 10 ik zou het een ieder aan bevelen. vriendelijke groeten Wil

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Werkt makkelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede website Goede service Ruime keuze Perfecte kwaliteit

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alleen maar positieven punten. Geweldig dat je thuis vanuit je stoel op ieder moment van de dag 24 uur lang een kaartje kunt maken en versturen. Ook de mogelijkheden. Helemaal top.

Alleen maar vol lof. Misschien iets meer tekentjes van hondjes. Ik maak veel kaarten waar ook de hond in voorkomt. De groet die ik voor de hond eronder kan zetten is 1 poot of 2 pootjes schuin naast elkaar. Dan houd het op wat een hondengroet betreft. Misschien een kwispelstaart of een leuk koppie met flaporen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is gewoon zo gemakkelijk. Je maakt een kat achter de pc/tablet/telefoon en de rest wordt voor je gedaan. Ik ben er heel blij mee!

Kan niks bedenken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfect, gebruik het al jaren!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het komt altijd over, en op tijd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super kwaliteit snelle service TOP

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke cadeaus en mogelijkheden voor persoonlijke invulling met kaartjes, verpakking ed.

De toepassing op de I pad zou beter kunnen. Mn het schrijven van de kaartjes.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijn om mee te werken snel en eenvoudig

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam